Inicio Actualidad Presentació del nou conte i el cartell de la Nit de Reis

Presentació del nou conte i el cartell de la Nit de Reis

Ja estem a les portes del Nadal: la ciutat il·luminada i la il·lusió es viu als carrers i els nens i nenes de Cornellà estan a punt de viure una de les nits més màgiques de l’any.

Aquests dies els alumnes d’educació infantil i primària de la ciutat han rebut o rebran la visita de la fada Ondina en persona per proposar als més petits activitats vinculades a la preparació del Campament Oriental, on el Mag Maginet plantarà la seva tenda de l’1 al 4 de gener de 2023, a la Fira de Cornellà.

Aquest dimecres 14, els infants tenen una hi ha una cita molt especial: es presenta al Castell de Cornellà (18.00 hores), el conte de la Nit de Reis 2023: ‘La nena de l’anorac vermell” i els autors són David Colomera (text) i les alumnes de l’institut Maria Aurèlia Capmany, Irene Jover i Antha Casanova (il·lustracions)..

MAS:  “El Parc Agrari és un gran camp d’aprenentatge que ens permet comprendre què fa sostenible l’alimentació”

El conte es distribueix a principis de desembre a les escoles de la ciutat. Durant el mateix acte també es presenta el cartell de Reis 2023, que aquest any ha elaborat l’artista Aina Ai, i que serveix per a il·lustrar els anuncis, banderoles i elements promocionals de les activitats de Nadal i Reis a Cornellà.

El conte d’aquest any se suma a la col·lecció que fa més de trenta anys que s’edita a la nostra ciutat, per posar més màgia a les festes nadalenques, i fomentar la lectura entre els més petits, en un llibre que a més poden acolorir al seu gust. Si voleu veure tots els anteriors, a la web municipal estan recollits tots el contes de la Nit de Reis des de l’any 1985, podeu llegir-ne fragments, veure’ls a l’ordinador, o fins i tot descarregar-los.

MAS:  Inscriu-te als nous cursos de català

Descarrega’t el conte de la Nit de Reis

Consulta els contes de la Nit de Reis d’altres anys


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNous cursos als centres cívics per començar el 2023
Artículo siguienteUna cinquantena d’activitats per celebrar el Nadal a Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí