Inicio Actualidad Nous cursos als centres cívics per començar el 2023

Nous cursos als centres cívics per començar el 2023

Els centres cívics de la ciutat ja tenen a punt la nova programació per començar l’any, amb tota mena d’opcions relacionades amb l’art, la cura i la formació personal, i altres activitats relacionades amb l’oci i el lleure 

  • Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar una vintena de propostes d’àmbits tan diversos com l’educació artística, la música i ball, les noves tecnologies, la cura del cos i la ment, de gastronomia, sostenibilitat, idiomes i altres. Les inscripcions comencen a partir del 19 de desembre. Més informació.
  • Al Centre Cívic de la Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d’art, i també risoteràpia, artteràpia o txi-kung i meditació. També l’associació Gent i Futur ofereix tallers variats d’introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial. Les inscripcions ja són obertes. Més informació.
  • Pel que fa al Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat, presenta propostes molt diverses i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com diferents nivells de fotografia, salut i creixement personal, i també creativitat i expressió. En aquesta ocasió, com a novetat, als cursos de cuina, ofereixen un taller dedicat a ‘Cuines del món’ i un altre de ‘Pasta i cuina italiana’. Pel que fa als cursos de fotografia, aquest trimestre s’endinsaran en la modalitat de retrat. Les inscripcions comencen aquest dilluns 12 de desembre. Més informació.
CENTRE CÍVIC DE LA GAVARRA
(Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta
93 376 20 11
ccgavarra@aj-cornella.cat
READ  Dues línies gratuïtes de bus les nits de festa major

- Te recomendamos -
Artículo anteriorCFA Terra Baixa, formant persones des de 1977
Artículo siguientePresentació del nou conte i el cartell de la Nit de Reis
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí