Inicio Actualidad Una cinquantena d’activitats per celebrar el Nadal a Cornellà

Una cinquantena d’activitats per celebrar el Nadal a Cornellà

Aquest any el Nadal arriba carregat d’un bon nombre de propostes tradicionals, culturals i populars per a totes les edats, organitzades per l’Ajuntament de Cornellà i les entittas de la ciutat.

Aquest cap de setmana ja vam inaugurar el primer pessebre a la Parròquia Sant Miquel, i divendres 16 serà el torn de l’Església de Santa Maria. També han començat les activitats esportives solidàries i els tallers nadalencs a les biblioteques. Són les primeres activitats d’aquestes festes, a les quals els hi segueix una setmana molt especial amb la presentació del Conte de Reis i la inauguració de la Mostra del Grup de Pintors al Castell, per exemple. Escalfem motors per a un cap de setmana que es preveu molt màgic amb les cantades i els concerts de Nadal, la Fira de Santa Llúcia als voltants de la plaça de l’Església, activitats infantils i cercaviles nadalenques a diferents indrets, i fins i tot la visita del Pare Noel a la plaça Pallars...

READ  'Volem volar' tanca el procés de creació d'aeris amb l'artista Maria Cavagnero

Tampoc no faltaran fidels a la seva cita: la 29a Fira Infantil de Nadal, la Dona dels Nassos, el Campament Oriental del Mag Maginet, les visites a la Torre de la Miranda i, finalment, l’arribada i cavalcada dels Reis Mags d’Orient.

A més, hi ha una novetat molt especial per als més petits de la casa: tant al Campament com a la Cavalcada hi haurà un espai per a recollir els xumets dels infants. Al Campament trobareu el ‘Bosc dels xumets’ i a la Cavalcada estrenem la ‘carrossa dels xumets’. No us perdeu la cavalcada de Reis perquè aquesta no serà l’única sorpresa, estigueu atents a les noticies i les xarxes socials municipals per saber-ne més.

READ  La Fira de la Palmira omple la plaça i el centre de vida

Esteu a punt per celebrar un Nadal com mai? Som-hi! 

Tota la informació sobre les activitats de Nadal 2022 i Reis 2023 a Cornellà

Descarrega’t l’Agenda d’activitats de Nadal i Reis


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPresentació del nou conte i el cartell de la Nit de Reis
Artículo siguienteEl Pessebre Vivent del Prat rep més de 8.000 persones en la seva 21a edició
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí