Inicio Actualidad La 5ª edició de l’Spring Festival omple la Plaça de Catalunya un...

La 5ª edició de l’Spring Festival omple la Plaça de Catalunya un any més

Esteu aquí

Durant la jornada es va poder gaudir d’una vintena d’activitats i actuacions en anglès per a tota la família

dimecres, 8 maig, 2024 – 11:15


El passat dissabte 4 de maig va tenir lloc la 5a edició de l’Spring Festival, una jornada festiva per normalitzar l’ús de la llengua anglesa, on van assistir un miler de persones.


Acompanyats pel sol i la bona temperatura del dia, la plaça es va anar omplint d’infants i famílies des de primera hora del matí per tal de gaudir de les activitats i mostrar el treball fet amb el projecte Auxiliars de Conversa a cada centre.


Com cada any, l’alumnat de vint centres educatius i els Auxiliars de Conversa han estat els encarregats de dinamitzar les propostes i actuacions en anglès, amb el suport dels equips docents i els centres culturals de la ciutat.

MAS:  Debat al Cornellà Creació Fòrum sobre l'emergència climàtica


La Plaça Catalunya convertida en un aeroport


Enguany, l’aeroport ha estat l’eix temàtic del festival, vestint la Plaça Catalunya amb un munt d’estants decorats per l’ocasió. A cada zona amb activitats, els infants va poder recollir la seva maleta de paper: un material per fer el seguiment del nombre d’activitats dutes a terme.


Els centres Sant Jaume, Ramon Llull, Bernat Metge, institut Escola El Prat i Terra Baixa es van unir a l’espai Planning the Trip per oferir activitats diverses. Entre d’altres, es va poder participar en un joc de rol interpretant treballadors i treballadores d’una agència de viatges, crear un passaport per aprendre’n el vocabulari en anglès, endevinar continents damunt un gran mapa mundi o escollir la destinació tot llançant pilotes de ping-pong.


Per altra banda, a l’espai At the airport les famílies van gaudir d’activitats com ara un concurs de preguntes i respostes o els jocs de taula Kaboom i Guess Who per aprendre i practicar el vocabulari relacionat amb l’aeroport. Tot organitzat pels instituts Les Salines, Baldiri Guilera, Salvador Dalí i les escoles Jacint Verdaguer, H. Josep Tarradellas i Escola Oficial d’Idiomes del Prat.

MAS:  Oberta la convocatòria dels Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo


Durant tot el matí, els auxiliars de conversa de la Biblioteca Antonio Martin també van oferir l’espai de contes en anglès Storytelling pels més petits.


Finalment, les escoles Jaume Balmes, Galileo Galilei, Charles Darwin, Joan Maragall, l’institut-escola Pepa Colomer i els instituts Ribera Baixa, Rosa Ribas Parellada i Estany de la Ricarda es van reunir a l’espai Exploring the World per aprendre a crear figures amb la tècnica japonesa origami, viatjar a Nigèria amb la construcció d’un barret típic nigerià o divertir-se amb un bingo inspirat en el llibre de Kenya!


Concerts i actuacions per a tothom


A dalt de l’escenari la música i la dansa tampoc es van aturar en cap moment. Amb el concert de l’auxiliar de conversa Joshua C es va donar el tret de sortida als espectacles en viu, que van continuar amb l’actuació Arabian Nights per part de l’alumnat de l’Escola el Parc, el rol-play de l’escola H. Josep Tarradellas o els concerts de l’Escola d’Arts en Viu.

MAS:  Participa en l’enquesta sobre mobilitat local


Una festa col·laborativa


La implicació de l’alumnat i les famílies ha estat clau per l’èxit d’aquesta 5ª edició del festival, amb la col·laboració inestimable de les auxiliars de conversa i la tasca que realitzen al llarg de tot el curs per acostar i impulsar l’anglès als centres educatius i equipaments de la ciutat.


Podeu consultar totes les fotografies sobre aquest esdeveniment aquí!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl abogado del Estado Gonzalo Mairata Corominas se une a Sagardoy Abogados
Artículo siguienteMarlons y VICIO llevan el ‘Smash Burgers’ al siguiente nivel en Madrid, convirtiéndola en su epicentro
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí