Inicio Actualidad Presentació del nou conte i el cartell de la Nit de Reis

Presentació del nou conte i el cartell de la Nit de Reis

Ja estem a les portes del Nadal: la ciutat il·luminada i la il·lusió es viu als carrers i els nens i nenes de Cornellà estan a punt de viure una de les nits més màgiques de l’any.

Aquests dies els alumnes d’educació infantil i primària de la ciutat han rebut o rebran la visita de la fada Ondina en persona per proposar als més petits activitats vinculades a la preparació del Campament Oriental, on el Mag Maginet plantarà la seva tenda de l’1 al 4 de gener de 2023, a la Fira de Cornellà.

Aquest dimecres 14, els infants tenen una hi ha una cita molt especial: es presenta al Castell de Cornellà (18.00 hores), el conte de la Nit de Reis 2023: ‘La nena de l’anorac vermell” i els autors són David Colomera (text) i les alumnes de l’institut Maria Aurèlia Capmany, Irene Jover i Antha Casanova (il·lustracions)..

READ  #Almeuritme 2022: en marxa!

El conte es distribueix a principis de desembre a les escoles de la ciutat. Durant el mateix acte també es presenta el cartell de Reis 2023, que aquest any ha elaborat l’artista Aina Ai, i que serveix per a il·lustrar els anuncis, banderoles i elements promocionals de les activitats de Nadal i Reis a Cornellà.

El conte d’aquest any se suma a la col·lecció que fa més de trenta anys que s’edita a la nostra ciutat, per posar més màgia a les festes nadalenques, i fomentar la lectura entre els més petits, en un llibre que a més poden acolorir al seu gust. Si voleu veure tots els anteriors, a la web municipal estan recollits tots el contes de la Nit de Reis des de l’any 1985, podeu llegir-ne fragments, veure’ls a l’ordinador, o fins i tot descarregar-los.

READ  Ecologistes, pagesia, infraestructures i administracions dialoguen sobre el futur del Delta del Llobregat en una jornada organitzada per la Generalitat al Prat

Descarrega’t el conte de la Nit de Reis

Consulta els contes de la Nit de Reis d’altres anys


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNous cursos als centres cívics per començar el 2023
Artículo siguienteUna cinquantena d’activitats per celebrar el Nadal a Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí