Inicio Actualidad Inscriu-te als nous cursos de català

Inscriu-te als nous cursos de català

Aquest trimestre s’ha programat un total d’11 cursos presencials o virtuals, en horari tant de matí com de tarda i vespre. Com és habitual, el gruix d’aquesta oferta presencial recau en el nivell Bàsic 1, del qual s’ofereixen 3 cursos, també se’n fan d’Inicial, de Bàsic 2, de Bàsic 3 i d’Elemental 1. D’altra banda, s’ofereix un curs virtual de nivell Elemental 3. 

L’enfocament metodològic dels cursos s’orienta a l’adquisició de la competència comunicativa i el treball per tasques. Es plantegen reptes als aprenents que han d’aconseguir amb el suport i l’acompanyament del professor. A més, donada la situació actual de pandèmia, s’ha reduït la ràtio a les aules, passant de 25 a 15 alumnes. Els cursos bàsics són gratuïts i per a la resta podeu consultar la  taula de preus dels cursos 2021-2021

Totes les inscripcions es faran telemàticament a través de www.cpnl.cat  i els cursos comencen a partir del 20 de setembre.

Si no heu fet mai cap curs al CPNL o no teniu cap certificat oficial, heu de fer una prova de col·locació (o nivell): és gratuïta i la podeu fer en línia o a prop de casa.

  • Inscripció general: del 13 al 15 de setembre
  • Inscripcions per a alumnes que han fet un curs aquest darrer any: del 6 al 10 de setembre

Per a més informació:
Telèfon: 93.475.07.86
Adreça electrònica: cornella@cpnl.cat
Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h / Dimecres de 16 a 18 h

Artículo anteriorRàdio Hangar, el programa de ràdio comunitària de La Capsa
Artículo siguienteMaite Perea Ruiz, de Granada, guanya el premi absolut del Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.