Inicio Actualidad “L’amabilitat a tota màquina”, una iniciativa que pretén millorar la convivència de...

“L’amabilitat a tota màquina”, una iniciativa que pretén millorar la convivència de la ciutat a través de la costura i la reflexió veïnal

dimarts, 7 maig, 2024 – 14:30


Es posa en marxa, “L’amabilitat a tota màquina”, una iniciativa compartida entre el projecte de regeneració del teixit veïnal, Comunitats amables, i el taller grupal de costura “A tota màquina“.


Aquesta iniciativa pretén millorar la convivència de la ciutat a través de la costura, la reflexió veïnal i la solidaritat, gràcies a la creació de xarxes relacionals entre diferents persones de la ciutat.


Durant les pròximes dues setmanes, es durà a terme la recollida de material tèxtil a diferents punts de la ciutat. Posteriorment, “A tota màquina“, el taller de costura que reuneix persones d’edats i orígens diversos per a treballar en projectes grupals en col·laboració amb altres iniciatives de la ciutat, convertirà aquest material en bosses d’estil Tote Bags.


Finalment, aquestes bosses esdevindran peces úniques creades amb amabilitat i sostenibilitat que seran entregades a les persones que participin a una futura activitat del projecte Comunitats amables, destinada a reflexionar i actuar col·lectivament sobre la convivència i el civisme a la nostra ciutat.

MAS:  El pollastre Pota Blava i la gastronomia local tornen a ser els protagonistes de la Fira Avícola Raça Prat


Voleu participar?


És d’utilitat qualsevol tipus de tela de cotó rígid i que resisteixi les costures. Poden ser retalls solts de qualsevol forma i grandària. També poden ser, per exemple, samarretes, llençols, faldilles, mantes, mocadors, etc,


Podeu fer entrega de les vostres teles a qualsevol dels següents punts de recollida:


  • Cases d’en Puig (plaça Agricultura, 4)

  • Centre cultural El Remolar (carrer de Ramon Llull, 12-16)

  • Centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa (carrer de Dolores Ibarruri, 45-47)

  • El Lloro (carrer del Mariscal Joffre, 3)


També podeu aportar teles omplint el següent formulari; trucant al 93 379 00 50 ext. 5600 o bé escrivint un correu electrònic a bonveinatge@elprat.cat.

MAS:  Tall puntual Rambla Marquesa de Castellbell, 59 dissabte 21 d'agost de 8 a 14h

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEls ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025 es podran tramitar del 15 al 29 de maig
Artículo siguienteEl abogado del Estado Gonzalo Mairata Corominas se une a Sagardoy Abogados
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí