Inicio Actualidad Forma’t i diverteix-te aprenent als cursos del CIRD i dels Centres Cívics

Forma’t i diverteix-te aprenent als cursos del CIRD i dels Centres Cívics

En qualsevol etapa de la nostra vida podem continuar formant-nos i desenvolupant aficions que ens ajudin a créixer personalment o simplement distreure’ns i conèixer a persones i propostes interessants. En aquest sentit, Cornellà ofereix una àmplia oferta formativa fora del sistema ordinari d’ensenyament: tres centres cívics, l’Escola Oficial d’Idiomes, la UNED Sènior, el CIRD o l’Escola Municipal de Música, entre altres.

Al setembre comencen les inscripcions per a molts dels cursos i taller que començaran a l’octubre, entre ells els que s’ofereixen al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) o als Centres Cívics.

Al CIRD es tracta de cursos formatius i tallers adreçats a les dones de la ciutat i que aborden la perspectiva de gènere des de diferents àmbits.
Entre els cursos que es basen en treballar l’autoestima, l’empoderament de les dones i el treball en les cures trobem els següents:
ENFOCA’T ESTIMA’T, Passejades conscients entre dones i el taller Aprenem a tenir cura de nosaltres mateixes: Eines d’autocura. Tots aquests cursos s’inicien el mes de setembre.
També es torna a presentar el taller de Defensa personal per a dones, impartit per Guàrdia Urbana de Cornellà i que es portarà a terme durant el mes de novembre coincidint amb la commemoració del dia 25 de novembre (Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones).

READ  El Consell Municipal de la Gent Gran pretén obrir la mirada i fomentar encara més la seva participació

Així mateix, els centres cívics de la ciutat ja tenen a punt la nova programació de tardor, amb tota mena d’opcions relacionades amb l’art, la cura i la formació personal, i altres activitats relacionades amb l’oci i el lleure.

  • Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar una vintena de propostes d’àmbits tan diversos com l’educació artística, la música i ball, les noves tecnologies, la cura del cos i la ment, de gastronomia, sostenibilitat, ciència, idiomes i altres. Les inscripcions comencen a partir del 18 de setembre. Més informació.
  • Al Centre Cívic de la Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d’art, i també risoteràpia, artteràpia o meditació. També l’associació Gent i Futur ofereix tallers variats d’introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial. Les inscripcions ja són obertes. Més informació.
  • Pel que fa al Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat, presenta propostes molt diverses i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com diferents nivells de fotografia, salut i creixement personal, i també creativitat i expressió. Més informació.
CENTRE CÍVIC DE LA GAVARRA
(Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta
93 376 20 11
ccgavarra@aj-cornella.cat
UNED Sènior
(Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 3a.plta.
93 376 70 11
ww.unedbarcelona.es
CENTRE D’INFORMACIÓ I RECURSOS PER A LES DONES (CIRD)
c. Mossèn Jacint Verdaguer,16-18
93 4742841
igualtat@aj-cornella.cat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorComença un nou curs de visites guiades al territori per descobrir el patrimoni natural i la biodiversitat del Prat
Artículo siguienteEl papel de Mohamed VI en la reconstrucción de Marruecos
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí