Inicio Actualidad Forma’t i diverteix-te aprenent als cursos del CIRD i dels Centres Cívics

Forma’t i diverteix-te aprenent als cursos del CIRD i dels Centres Cívics

En qualsevol etapa de la nostra vida podem continuar formant-nos i desenvolupant aficions que ens ajudin a créixer personalment o simplement distreure’ns i conèixer a persones i propostes interessants. En aquest sentit, Cornellà ofereix una àmplia oferta formativa fora del sistema ordinari d’ensenyament: tres centres cívics, l’Escola Oficial d’Idiomes, la UNED Sènior, el CIRD o l’Escola Municipal de Música, entre altres.

Al setembre comencen les inscripcions per a molts dels cursos i taller que començaran a l’octubre, entre ells els que s’ofereixen al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) o als Centres Cívics.

Al CIRD es tracta de cursos formatius i tallers adreçats a les dones de la ciutat i que aborden la perspectiva de gènere des de diferents àmbits.
Entre els cursos que es basen en treballar l’autoestima, l’empoderament de les dones i el treball en les cures trobem els següents:
ENFOCA’T ESTIMA’T, Passejades conscients entre dones i el taller Aprenem a tenir cura de nosaltres mateixes: Eines d’autocura. Tots aquests cursos s’inicien el mes de setembre.
També es torna a presentar el taller de Defensa personal per a dones, impartit per Guàrdia Urbana de Cornellà i que es portarà a terme durant el mes de novembre coincidint amb la commemoració del dia 25 de novembre (Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones).

MAS:  Cornellà de Llobregat, tots els serveis a 15 minuts de casa a peu

Així mateix, els centres cívics de la ciutat ja tenen a punt la nova programació de tardor, amb tota mena d’opcions relacionades amb l’art, la cura i la formació personal, i altres activitats relacionades amb l’oci i el lleure.

  • Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar una vintena de propostes d’àmbits tan diversos com l’educació artística, la música i ball, les noves tecnologies, la cura del cos i la ment, de gastronomia, sostenibilitat, ciència, idiomes i altres. Les inscripcions comencen a partir del 18 de setembre. Més informació.
  • Al Centre Cívic de la Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d’art, i també risoteràpia, artteràpia o meditació. També l’associació Gent i Futur ofereix tallers variats d’introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial. Les inscripcions ja són obertes. Més informació.
  • Pel que fa al Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat, presenta propostes molt diverses i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com diferents nivells de fotografia, salut i creixement personal, i també creativitat i expressió. Més informació.
CENTRE CÍVIC DE LA GAVARRA
(Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta
93 376 20 11
ccgavarra@aj-cornella.cat
UNED Sènior
(Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 3a.plta.
93 376 70 11
ww.unedbarcelona.es
CENTRE D’INFORMACIÓ I RECURSOS PER A LES DONES (CIRD)
c. Mossèn Jacint Verdaguer,16-18
93 4742841
igualtat@aj-cornella.cat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorComença un nou curs de visites guiades al territori per descobrir el patrimoni natural i la biodiversitat del Prat
Artículo siguienteEl papel de Mohamed VI en la reconstrucción de Marruecos
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí