Inicio Actualidad Comença un nou curs de visites guiades al territori per descobrir el...

Comença un nou curs de visites guiades al territori per descobrir el patrimoni natural i la biodiversitat del Prat

Esteu aquí

Cada diumenge s’organitza un recorregut per un espai diferent

dilluns, 18 setembre, 2023 – 11:15


Tornes les visites guiades per conèixer el patrimoni natural i la biodiversitat del Prat després de l’aturada dels mesos de juliol i agost. El Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat, organitza aquests itineraris, que permeten a la ciutadania descobrir cada diumenge alguns dels indrets més interessants del municipi. Les visites són gratuïtes i es duen a terme amb el guiatge d’una persona experta.

READ  El Prat, ciutat compromesa amb les persones refugiades


El primer diumenge de cada mes (1 d’octubre, 5 de novembre, 3 de desembre), el públic podrà conèixer la pineda de Can Camins, una de les poques zones de Catalunya que reprodueix, amb un estat de conservació excepcionalment bo, el conjunt de comunitats vegetals propi de la rereduna mediterrània, en especial, orquídies i fongs. Precisament, per preservar la seva riquesa biològica, no s’hi permet l’accés lliure i només es pot visitar en ocasions com aquesta.


A la visita guiada als Espais Naturals del Riu, el segon diumenge de cada mes (8 d’octubre, 12 de novembre, 10 de desembre), es fa un recorregut pel darrer tram i la desembocadura del Llobregat per descobrir una gran varietat d’ambients naturals, com prats humits pasturats per cavalls i estanys plens d’ànecs. El tercer (15 d’octubre, 19 de novembre, 17 de desembre), té lloc un itinerari que, resseguint el canal de la Bunyola, arriba als edificis de Carrabiners i Semàfor, dos punts històrics que serveixen de mirador de la fauna de l’entorn. Per últim, el quart, es realitza una visita guiada a l’estany del Remolar i la Maresma de les Filipines al terme municipal de Viladecans, a la zona limítrofa amb el Prat.

READ  Commemoració a Cornellà del 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia


En tots els casos, les visites comencen a les 11 h del matí i tenen una durada d’1 h i 30 minuts. Les persones interessades poden anar directament el dia de la visita al punt de trobada, sense necessitat de fer reserva prèvia, i el nombre màxim de participants és de 25.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova programació de tardor del “Vine a fer esport salut’
Artículo siguienteForma’t i diverteix-te aprenent als cursos del CIRD i dels Centres Cívics
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí