Inicio Actualidad Noves propostes del programa jove Nits Insòmnia

Noves propostes del programa jove Nits Insòmnia

En marxa la 17a edició de les Nits Insòmnia, el projecte municipal adreçat a les persones joves d’entre 16 i 35 anys, que ofereix una programació d’oci diferent per omplir les nits dels divendres i dissabtes, entre les 22 i les 02 h.
Amb la voluntat d’arribar a un públic jove divers i majoritari, aquesta iniciativa planteja activitats que en altres edicions han tingut molt bona acollida i d’altres de noves, com Jugar a Rol, Party & Co, Flag Football…

L’oferta és gratuïta i variada: activitats esportives, lúdiques, de manualitats, de dansa, de gastronomia… Totes elles compleixin els objectius de les Nits Insòmnia d’oci saludable i alternatiu, i algunes d’elles son fruït de les propostes que els mateixos joves participants fan arribar a l’equip de les Nits Insòmnia a través de les xarxes socials, enquestes, etc. La implicació de les persones joves fa més propera la programació d’activitats, atès que sorgeixen del seus propis interessos.
Aquest programa d’oci nocturn està coordinat pel col·lectiu de joves Agents Insòmnia, format per les persones que han fet el Curs de Dinamització Juvenil en diferents edicions i participen al projecte durant tot el procés. 

MAS:  La 4a jornada d’Empreses per l’Ocupació reconeix 198 empreses que han participat en programes de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic

Us podeu inscriure en aquest enllaç i consultar el programa complet.

ESCALFA QUE SURTS!
Les Nits Insòmnia tenen la seva versió per a les persones més joves, de 12 a 15 anys, el programa Escalfa que Surts!, un projecte amb la mateixa filosofia però en un horari vespertí els divendres aproximadament de 18’30 a 21 h. Aquest divendres 3 de maig us espera Escalfa Quin Show, per experimentar el que és concursar en TV però sense TV´.
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa pasta infantil de Gallo se alza como ganadora en los Premios AECOC Shopper Marketing
Artículo siguienteEl 12 de maig, cita amb les urnes per a 63.082 cornellanencs i cornellanenques
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí