Inicio Actualidad Resultats a Cornellà de les eleccions al Parlament de Catalunya del 12...

Resultats a Cornellà de les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig

El diumenge 12 de maig s’han celebrat eleccions al Parlament de Catalunya. A Cornellà, més de 63.000 persones estaven cridades a les urnes, on la jornada ha transcorregut amb tranquil·litat i sense incidències remarcables a tots els col·legis electorals. La participació ha superat el 57%, amb un notable augment respecte de la darrera convocatòria, celebrada el febrer de 2021, quan es va quedar al 50%. 

El partit més votat a Cornellà ha estat el PSC, amb el 42,79% dels vots. El segueixen el PP, amb el 13,00%; ERC, amb el 10,90%; VOX, amb el 9,69% dels vots,; Comuns-Sumar amb el 8,78%, i CAT-Junts+ amb el 6,34%. La resta de candidatures presentades han aconseguit menys del 3% del vot vàlid.

MAS:  Aquest dissabte no hi haurà Mercat de Pagès

Des de la web municipal podeu consultar els resultats provisionals al nostre municipi, per districtes, col·legis i meses electorals, així com per candidatures presentades. L’Ajuntament de Cornellà també ofereix a la mateixa pàgina una completa base de dades amb informació de tots els comicis municipals, autonòmics, generals i europeus que ha viscut la ciutat de Cornellà des de 1979.

https://resultats.eleccionsparlament.cat/

https://eleccions.cornella.cat - Te recomendamos -
Artículo anteriorTaller gratuït de còmic per a joves
Artículo siguienteTorna el programa “caps de setmana sense cotxes” amb més activitats i tallers relacionats amb el reciclatge
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí