Inicio Actualidad La participació a les eleccions al Parlament de Catalunya al Prat és,...

La participació a les eleccions al Parlament de Catalunya al Prat és, a les 18 h, del 45,63%

Esteu aquí

En els darrers comicis, havien votat a la mateixa hora el 42,08 % dels electors, el que suposa un increment de 3,55 punts

diumenge, 12 maig, 2024 – 18:15


Un 45,63 % dels pratencs i pratenques que estan cridats a les urnes, 22.267 d’acord amb el cens electoral, ja havien votat a les eleccions al Parlament de Catalunya a les 18 h. Això suposa un increment de 3,55 punts respecte a la participació que es registrava a aquesta mateixa hora a les eleccions catalanes de 2021. En aquella ocasió, a les 18 h, hi havia participat un 42,08 % dels votants.

MAS:  La Setmana de la Mobilitat ens convida a utilitzar mitjans de transport saludables


Al conjunt de Catalunya, la participació s’ha situat, a aquesta hora, en el 45,82 %, 0,21 punts per sobre dels anteriors comicis. Fins a les 20 h, els  veïns i veïnes del Prat poden seguir exercint el seu dret de vot a les 73 meses ubicades en els 16 col·legis electorals de la ciutat.


A la secció de notícies de la web municipal i als perfils de l’Ajuntament a Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp i Telegram, hi trobareu la informació de dels resultats finals a nivell local. Així mateix, si voleu seguir  l’escrutini en temps real, ho podeu fer al web resultats.eleccionsparlament.cat, on podeu consultar les dades específiques del Prat.

MAS:  El centre cívic Palmira Domènech acollirà la primera Taula LGBTIQ+ de l’any 2024


Mitjans de comunicació públics


El Prat Ràdio ha emès un butlletí informatiu sobre les eleccions a les 14 h i n’emetrà un altre a les 19 h. A partir de les 20h i fins que finalitzi l’escrutini, s’emetrà un programa especial de seguiment dels resultats i d’anàlisi política des d’una mirada local i també metropolitana amb el cap d’Informatius Luís Rodríguez i el redactor Víctor Asensio.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa participació a les eleccions al Parlament de Catalunya al Prat, a les 13 h, ha estat del 26,84%
Artículo siguienteEl PSC, el partit més votat al Prat en les eleccions al Parlament de Catalunya
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí