Inicio Actualidad Festa jove contra la LGTBIQfòbia

Festa jove contra la LGTBIQfòbia

El Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Lesbofòbia, la Transfòbia, la Bifòbia i la Interfòbia té com objectiu conscienciar sobre les violències i discriminacions que pateixen les persones del col·lectiu LGBTI+ arreu, en tots els àmbits. Per reivindicar aquesta data, l’Ajuntament de Cornellà ha organitzar la Festa jove contra la LGTBIQFÒBIA aquest dijous 16 de maig, a la plaça de Catalunya, a les 17:30 h, amb un munt de tallers, activitats i música. Han col·laborat en aquesta iniciativa diversos col·lectius: Cornellà Jove: Espai Jove Sant Ildefons, Espai Jove Riera-Centre, Medi Obert, Punt a l’Institut i dinamització de l’Oficina Jove, departament de Polítiques LGTBI, Casal Jove Sanfeliu-Sant Ildefons, CEIJ Gavina, Casal de joves La Cova, CEIJ Mowgli.

MAS:  Si teniu un pis i el voleu llogar, un nou programa us garanteix cobrar el lloguer

Inici 17:30 h: cercavila de circ amb joves del taller de circ de Medi Obert.

18h tallers: polseres de fil amb els colors de les diferents banderes que representen la diversitat del col·lectiu LGTBIQ. Estampació de samarretes. Joc del memory, “Endevina la bandera” → joc amb la diversitat de banderes del col·lectiu. Batuts. Maquillatge festiu. Espai de joc per a infants.

Carpa “històries de vida” → es facilitarà un espai on qui vulgui podrà expressar situacions de desigualtat viscudes.

19:30h final dels tallers i gravació d’un trend per a les xarxes socials.

 20h espectacle musical.

Un altre de les dates destacades serà el 28 juny, dia de l’Orgull LGBTI+. Aquell dia hi ha programat “SAI DECOLORS SURT AL CARRER ORGULLÓS”, una carpa informativa que s’insstal·larà al Mercat Municipal de Sant Ildefons, a les 18:00 h, per presentar els serveis i activitats municipals, a més es realiltzarà una performance d’humor anomenada “Entendre el que cal entendre”, a càrrec de DonaCançó.

MAS:  El Prat participa en un estudi sobre adaptació al canvi climàtic del territori

Aquestes jornades commemoratives pretenen conscienciar i celebrar la diversitat, al temps que són una oportunitat per reflexionar sobre els desafiaments que encara ha d’afrontar el col·lectiu.  

Informació i recursos LGTBI+


- Te recomendamos -
Artículo anteriorConvocatòria oberta per a sol·licitar subvencions per afavorir l’autoocupació de joves en el marc del Programa FSE+
Artículo siguienteNeix la Taula per a la Interculturalitat del Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí