Inicio Actualidad Nova programació de tardor del “Vine a fer esport salut’

Nova programació de tardor del “Vine a fer esport salut’

L’Ajuntament de Cornellà posa en marxa una nova edició de la  programació del “Vine a fer esport salut”. Són més activitats esportives que busquen fomentar la pràctica d’activitat física saludable a Cornellà, oferir una possibilitat d’activitat física saludable a tots els col·lectius, utilitzar l’activitat física com a eina de millora de relació social i educativa, i aconseguir que tot ciutadà tingui oferta d’activitat al seu barri, com a mínim, un cop a la setmana.

La millor manera de començar a tenir nous hàbits de vida saludable amb exercici moderat i en companyia. La programació de tardor començarà a partir del 12 de setembre i finalitzarà al desembre. Les propostes es divideixen en diferents espais a l’aire lliure o equipaments esportius de la ciutat, repartits per barris.

MAS:  S’inicia, un curs més, el recurs de suport a l’alumnat, BASSA.

Consulta més informació i fes la teva inscripció al web ESPORT SALUT


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat
Artículo siguienteComença un nou curs de visites guiades al territori per descobrir el patrimoni natural i la biodiversitat del Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí