Inicio Actualidad L’obra de l’artista Ricard Bellés al Castell de Cornellà

L’obra de l’artista Ricard Bellés al Castell de Cornellà

Ricard Bellés, artista plàstic, dissenyador i escenogràfic cornellanenc, presenta una petita mostra de la seva obra a la sala Titan de la bibilioteca Marta Mata. En concret, la mostra recull els treballs realitzats amb la tècnica del pastel entre 2012 i 2022. 

Bellés ha exercit de professor de dibuix i pintura a l’Escola d’Art de Cornellà i de director del grup Triangle Teatre. La seva obra ens transporta a un univers personal i íntim ple de sensacions i imatges amb la voluntat de transmetre sentiments i de fer-nos emocionar.

Podeu visitar lliurement l’exposició fins al 18 de febrer de 2023, durant l’horari d’obertura de la biblioteca.

CATÀLEG RICARD BELLÉS GINESTA. PASTELS 2012-2022

MAS:  Nou espai de participació mediambiental

ALTRES EXPOSICIONS A LA CIUTAT:

Encara podeu visitar al Castell de Cornellà l’exposició d’obres plàstiques que el Grup de Pintors de Cornellà ofereix tradicionalment amb motiu de les festes nadalenques. Fins al 29 de gener, és visitable de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i també diumenge de 10 a 14 hores. 

Exposició itinerant produïdad per l’Oficina del Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona que vol ajudar a mirar i repensar d’una altra manera el paisatge dels entorns actuals de la ciutat de Barcelona, alhora que rastrejar la petjada d’una vella pràctica social relacionada amb la salut: l’estiueig aristocràtic, burgès i menestral, de mar i de muntanya. La podeu visitar al Museu Palau Mercader, cada diumenge de 10 a 14 hores, fins al 26 de febrer.

MAS:  Gran participació de les entitats de diversitat funcional a la primera comissió del grup d’Autonomia personal i sensibilització d’enguany

Mostra fotogràfica que ens permet entendre millor els diferents racons de Cornellà i acostar-nos a un llarg període de més de dos mil anys de la seva història, fent un repàs dels diferents edificis històrics catalogats en el seu estat actual. A més, l’exposició compta amb una proposta de patrimoni no inventariat de cada barri, cercant el debat amb la població sobre què és patrimoni de la nostra ciutat. A càrrec de L’Avenç de Cornellà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà, a la biblioteca Marta Mata, fins al 4 de febrer.

La mostra és un recorregut en imatges en agraïment a tothom que durant aquests darrers 40 anys ha abraçat l’esport amb força. Es pot visitar fins a l’1 de març al Complex Parc Esportiu Llobregat (PELL).

MAS:  El Prat escollirà el segon dia festiu local a través de la participació ciutadana

- Te recomendamos -
Artículo anteriorFins al 12 de febrer, aules d’estudi obertes a Cornellà
Artículo siguiente1350 participants a la Cursa Solidària de Reis
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí