Inicio Actualidad Fins al 12 de febrer, aules d’estudi obertes a Cornellà

Fins al 12 de febrer, aules d’estudi obertes a Cornellà

Després de les vacances de Nadal, per a molts estudiants comencen uns dies durs de preparacions d’examens. L’Ajuntament de Cornellà facilita l’estudi a la ciutadania amb l’habilitació de diverses aules d’estudi a la ciutat.

Fins al 12 de febrer, tots els dissabtes i diumenges, excepte festius, teniu les aules obertes a la Biblioteca Marta Marta, la Biblioteca Sant Ildefons i al Centre Cultural Joan N. García-Nieto, en horari de10 a 14 h i 16 a 21 h

Aquest any, amb les noves biblioteques, Teresa Pàmies i Clara Campoamor, que es van incorporar a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà el passat mes d’abril, sumem dues aules d’estudi permanentment obertes a la ciutat, les 24 hores del dia, excepte festius. Per fer-ne ús dels serveis de 24 hores de les biblioteques que tenen aquest servei heu de tenir descarregada l’app M7 Citizen Security i crear-vos un perfil d’usuari. Trobareu els passos a seguir en aquest enllaç.

MAS:  Dues línies gratuïtes de bus les nits de festa major

A més, disposeu del Citilab que ofereix un servei d’aules les 24 hores durant tot l’any. Per gaudir d’aquest servei heu de fer-vos el carnet del Citilab.

Aquests serveis estan ideats perquè els estudiants i ciutadania en general que necessitin un espai d’estudi puguin trobar un lloc adient on desenvolupar-ne aquesta tasca.

Teniu 6 aules d’estudi disponibles a la ciutat:

Més informació a l’Oficina Jove:

Carrer Mossen Andreu, 17, Cornellà.

@cornellajove

@JovesCornella

669989501

cornellajove@aj-cornella.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorConvivència, dones i diversitat
Artículo siguienteL’obra de l’artista Ricard Bellés al Castell de Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí