Inicio Actualidad 1350 participants a la Cursa Solidària de Reis

1350 participants a la Cursa Solidària de Reis

El passat diumenge 8 de gener, va tenir lloc la 8a Cursa Solidària de Reis a Cornellà, organitzada per l’entitat Corresolidaris amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà. Va ser tot un èxit de participació amb 1.350 participants que van voler començar l’any amb la tradicional cursa nadalenca. 

La Cursa té un vessant 100% solidari. D’una banda, la recaptació econòmica, que enguany ha assolit la xifra de 8.507,20 € i que aniran destinats a la fundació “Tots som de cor” que desenvolupa la seva activitat amb alumnes amb necessitats especials a la seva educació, i de l’altra, la recollida d’unes 800 joguines per a famílies desafavorides, que es lliuren a la Creu Roja de Cornellà, entitat que s’encarregarà de distribuir-les. 

MAS:  L'Institut Esteve Terradas inaugura la biblioteca M. Carmen Brito (antiga Joan Salvat Papasseit)

Un altre dels objectius solidaris de la Cursa és la recaptació de fons per a projectes solidaris, a través, per exemple de la venda de samarretes “corresolidaris”, de les quals es van vendre en aquesta edició unes 200. 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’obra de l’artista Ricard Bellés al Castell de Cornellà
Artículo siguienteConclou un Nadal al Prat amb èxit de participació
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí