Inicio Actualidad L’Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau “Génesis”

L’Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau “Génesis”

Esteu aquí

Un acompanyament de La Capsa

dijous, 2 maig, 2024 – 17:00


El cap de setmana passat, a l’estudi de la capsa, va tenir lloc l’enregistrament del treball final de grau de l’Elena Grueso. Aquesta és una de les accions, dins del Dispositu d’Acompanyament de TFG, que activa la Capsa amb els estudiants d’últim any d’ensenyaments musical.

El projecte “Génesis” és un recull de creacions pròpies de l’Elena i ha estat enregistrat pel Jordi C. Corch, que és el tècnic de l’estudi de la Capsa. Aquest EP es basa en la figura i vida de la Gatta Catana, icona dins de l’escena del Hip-hop a Espanya que, encara que ens va deixar molt jove, ha deixat una empremta molt gran en el pensament i l’esperit crític d’una generació de joves que ara mateix està convertint-se en adulta.

MAS:  Col·laboració ciutadana per evitar les ocupacions il·legals d’immobles

Com a part final d’aquest projecte, aquest divendres 3 a la Sala de la Capsa, l’Elena presentarà el directe de “Gènesis”, que serà la prova de foc abans d’examinar-se per finalitzar els seus estudis de cant jazz i música moderna a la Fundació Conservatori Liceu.

Veniu a escoltar-la el divendres a les 21:00, és gratuït!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTFG de l’Elena Grueso – “Gata Cattana: com continuar el seu llegat”
Artículo siguienteBaix Llobregat en alerta por una partida de pollo con salmonella que podrías tener en casa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí