Inicio Actualidad Taller gratuït de còmic per a joves

Taller gratuït de còmic per a joves

Cornellà commemora aquest any el quarantè aniversari del Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà amb diferents activitats que destaquen el còmic i, en concret, el Cornèlic –la imatge de la Mostra del Còmic- en diferents àmbits de la nostra ciutat. D’aquesta manera, al llarg d’aquest 2024, les vinyetes seran molt presents, com ja va passar durant la Fira del Llibre i la Rosa (per Sant Jordi) amb una carpa exclusiva de vinyetes, i com passarà durant el Corpus 2024.

A més d’aquesta presència en actes municipals, també s’han programat activitats especials relacionades amb el còmic. Un exemple és el taller que comença demà dimarts 14 de maig i finalitzarà 25 de juny per ensenyar a crear un còmic.

MAS:  Mor la historiadora del Baix Llobregat Gemma Tribó

El taller està adreçat a joves d’entre 12 a 18 anys que els agradi dibuixar i que vulguin millorar la seva tècnica per elaborar les seves pròpies creacions relacionades amb les vinyetes. És un curs gratuït, que s’imparteix tots els dimarts, de 18 a 19.30 h, a l’Oficina Jove, situada en el carrer de Mossèn Andreu, 17.

Formalitza la teva inscripció


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl PSC, el partit més votat al Prat en les eleccions al Parlament de Catalunya
Artículo siguienteResultats a Cornellà de les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí