Inicio Actualidad La parada de taxis d’avinguda Verge de Montserrat torna al seu emplaçament...

La parada de taxis d’avinguda Verge de Montserrat torna al seu emplaçament habitual

Esteu aquí

Després de la finalització de les obres d’avinguda del Canal, el servei de transport públic recupera la seva ubicació amb capacitat per a set taxis. En total, la ciutat té 9 estacions repartides pel nucli urbà, polígons industrials i l’aeroport.

dimarts, 9 gener, 2024 – 09:30


La parada de Taxis a l’avinguda de la Verge de Montserrat, entre els carrers Jaume Casanovas i l’avinguda del Canal, torna a funcionar amb normalitat. L’espai va estar afectat per les obres de pacificació d’avinguda del Canal, però des d’aquest dilluns, torna a funcionar de forma habitual, durant les 24 h, amb una capacitat de flota de set vehicles.

MAS:  Presentat el nou centre de recursos contra les violències masclistes de la ciutat


El Prat compta amb un total de 9 estacions de taxis, ubicades a l’estació de Rodalies, al costat de l’Hotel Ciutat del Prat, al Mas Blau I i II, i a l’aeroport, dues a la T1 i dues a la T2 (terminals A i B). Poden consultar més informació sobre el transport públic de la ciutat a elprat.cat/mobilitat.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Luto empresarial catalán: fallece Joan Galí, fundador de Galloplast
Artículo siguienteFallece una persona en devastador incendio en Calella
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí