Inicio Actualidad Tercera edició del “Posa-li cara al Voluntariat”

Tercera edició del “Posa-li cara al Voluntariat”

Amb l’objectiu de donar a conèixer i fer valdre la tasca d’entitats i projectes de voluntariat a la ciutat, aquest divendres 3 de maig, torna una nova edició del “Posa-li cara al Voluntariat”. 

Cornellà és una ciutat amb un teixit associatiu i moviments socials molt arrelats al municipi. A la mostra d’entitats tindreu ocasió de parlar, compartir i conèixer les oportunitats de voluntariat que hi ha a la ciutat de primera mà. 

De 17 a 20.30 h, a la plaça de Catalunya, trobareu:

  • A partir de les 16:45 a 17:15 h. Actuació i dinamització del jovent el projecte de circ social dels Educadors de Medi Obert i Kanaya Circ
  • De 17:15 a 18 h. Actuació de circ amb Cia. Ambi2. Ens presenta “Rutines”, una reflexió sobre la quotidianitat a través del llenguatge del circ. El soroll del trànsit omple les nostres oïdes mentre ens desplacem al nostre lloc de treball. Un passeig pels moments i vivències del nostre dia a dia. Tots i totes som iguals, però alhora, únics i irrepetibles. Una falsa dicotomia, un oxímoron vital.
  • De 18 a 18:30 h. Dinamització a càrrec dels Pallassos de la Creu Roja Cornellà
  • De 18:30 a 18:45 h. Actuació de ball a càrrec de l’entitat APRODICO
MAS:  Tallers de circ i mediambientals els diumenges als carrers sense cotxes

Les entitats que hi participen:

APRODICO, Associació Contra el Càncer de Cornellà, Botiga Solidària, Coordinadora contra la Marginació, Creu Roja Cornellà, Voluntariat per la llengua, Càritas, CEIJ  Gavina, CCAR – Programa Català de Refugi (mentoria), Fundació Dependents, Corresolidaris & Barcelona Voluntària, Progat Cornellà i Programa Comunitats contra l’Aïllament Social.

Els serveis que hi participen:

Assessoria Mobilitat Internacional i Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà.

També podreu veure les exposicions:

  • Posa-li cara al Voluntariat”: coneix a persones diverses que fan voluntariat a Cornellà i els projectes en els quals participen i com els hi repercuteix en la seva vida, ser una persona voluntària a la ciutat.
  • Agafa el punt amb nosaltres, fes-te voluntari/ària”: exposició que explica el servei del Punt de Voluntariat i posa en relleu la importància del voluntariat.
MAS:  Cornellà inicia una campanya per identificar genèticament els gossos

Descarrega’t el programa

Per a més informació:

PUNT VOLUNTARIAT I SOLIDARITAT


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPremi a l’institut Miquel Martí i Pol
Artículo siguienteEs posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí