Inicio Actualidad Premi a l’institut Miquel Martí i Pol

Premi a l’institut Miquel Martí i Pol

Un equip de quatre alumnes de l’institut Miquel Martí i Pol ha guanyat el premi AMIC-Directes de creació de continguts audiovisuals en català. Aquesta iniciativa consisteix a experimentar en la creació de continguts en directe (streaming), a través de Twitch, i té l’objectiu de fomentar l’ús de la llengua catalana en les plataformes digitals. L’equip, anomenat MAWA, ha guanyat el primer premi en la categoria d’actualitat. Estava format per: Aina Huguet Gordillo, Wenjing Xu, Marta Moreno Santín i Andrea Cabezas Acedo. El premi consisteix en 1.000 euros destinats a la compra de material audiovisual i escolar.

És la segona vegada que un equip d’aquest institut obté un dels premis, adreçats a estudiants de 3r i 4t d’ESO, de batxillerat i de cicles de grau mitjà. En la convocatòria d’aquest any, també ha rebut un reconeixement l’educadora del mateix institut Noèlia Hernández Manzanares, per la seva implicació a engrescar els joves a participar en el concurs. Més d’una cinquantena de vídeos, corresponents a uns 500 joves de centres de tot el domini lingüístic català, han pres part en aquesta edició.

MAS:  30 de novembre: Cornellà se suma al Dia Internacional de la Ciutat Educadora

- Te recomendamos -
Artículo anteriorPreinscripcions a les escoles bressol municipals per al curs 2024-2025
Artículo siguienteTercera edició del “Posa-li cara al Voluntariat”
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí