Inicio Actualidad Preinscripcions a les escoles bressol municipals per al curs 2024-2025

Preinscripcions a les escoles bressol municipals per al curs 2024-2025

Aquesta setmana s’obre el termini per fer els tràmits de preinscripció de les escoles bressol municipals (EBM) per al curs 2024-2025. Hi haurà dues vies, de manera online entre el 2 i el 9 de maig de 2024, i presencial, del 8 al 15 de maig de 2024.

Cornellà de Llobregat compta en l’actualitat amb vuit escoles bressol municipals, que sumen més de sis-centes places, i que estan distribuïdes per tots els barris de la ciutat. Durant les últimes setmanes han realitzat jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva proposta educativa per als infants de 0 a 3 anys.

Formalitzar la preinscripció

Les famílies interessades en preinscriure el vostre fill o filla podeu formalitzar la preinscripció per Internet, a través de la web de Tràmitson podreu trobar detalls del procés a seguir i de la documentació necessària. Recordeu que, si obteniu la plaça, l’Ajuntament de Cornellà ofereix un sistema de tarifació social a les escoles bressol municipals, a partir del qual les famílies paguen les quotes del servei en funció de la seva disponibilitat de renda i del nombre de membres.

MAS:  Més de 950 persones participen en la Carxofada del Prat

Tràmit de preinscripció a les escoles bressol

En el cas que vulgueu fer la preinscripció presencialment, és necessari que demaneu Cita Prèvia a través de la pàgina https://citaprevia.cornella.cat. L’oficina de preinscripció estarà situada al carrer Mossèn Andreu 19 (antiga escola de música). 

Sol·licitar Cita Prèvia

Consulteu la web de tràmits per a tots els detalls de la documentació necessària, tant de la tramitació on-line com de la tramitació presencial.

En qualsevol dels dos casos, juntament amb la documentació requerida s’haurà d’assenyalar l’ordre de preferència de les escoles desitjades. Es recomana assenyalar totes les escoles per tal de tenir més opcions d’obtenir plaça. Si no s’assenyalen totes, i no s’obté plaça en les indicades, s’entendrà que es renuncia a la plaça.

MAS:  “El club dona una oportunitat a aquelles dones que a casa o en el seu dia a dia no tenen la possibilitat d’obrir-se com ho fem aquí”

El 28 de maig es publicaran les llistes baremades, i el sorteig de places es realitzarà el 10 de juny de 2024 al Citilab.

Més informació sobre les escoles bressol municipals

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorBaix Llobregat: Qué tiempo va a hacer en el puente de mayo
Artículo siguientePremi a l’institut Miquel Martí i Pol
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí