Inicio Actualidad Els/les estudiants del Certificat Professional d’Organització del Transport i la Distribució visiten...

Els/les estudiants del Certificat Professional d’Organització del Transport i la Distribució visiten Les Salines

dijous, 9 maig, 2024 – 12:45


El passat dimecres 8 de maig, els/les estudiants del certificat professional d’Organització del transport i la distribució van visitar l’Institut de Les Salines.


Durant aquesta visita, van poder conèixer de primera mà els cicles formatius en l’àmbit de la logística que imparteix el centre.


Els certificats professionals són una oferta formativa disponible al llarg de l’any que permeten obtenir les competències necessàries per desenvolupar una activitat professional d’acord amb les exigències del mercat de treball actual. Són una titulació oficial de la Formació Professional que inclou un període de formació a l’empresa que facilita conèixer nou talent i, per tant, contractar persones qualificades.

MAS:  Tallers virtuals per a la XI edició del programa Ciutats Defensores dels Drets Humans


Podeu consultar tota la oferta formativa dels certificats de professionalitat a https://www.elprat.cat/empresa-comerc-i-ocupacio/voleu-formar-vos/formacio-ocupacional i les dels cicles formatius a https://www.elprat.cat/educacio/estudiar-al-prat/formacio-professional


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEmilio Sánchez Academy galardonada por Middle States Athletics Program con distinción de excelencia
Artículo siguienteHoraris especials a les Sales d’Estudi
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí