Inicio Actualidad Aquest dissabte, 17 de febrer, nova edició de la discoteca inclusiva del...

Aquest dissabte, 17 de febrer, nova edició de la discoteca inclusiva del Prat

Esteu aquí

Com a novetat, la temàtica per a aquesta sessió serà el carnaval

dilluns, 12 febrer, 2024 – 13:30


El proper dissabte, 17 de febrer, de 17 a 19 h, es durà terme al Casal Cívic i Comunitari – Delta, la segona sessió d’enguany de la discoteca inclusiva per a joves del Prat.


Després de l’èxit de la seva primera edició, el jovent de la ciutat tornarà a gaudir d’una festa que pretén fomentar els espais de lleure inclusius i alhora fer més accessibles les activitats d’oci a la ciutat.


L’entrada, que inclou una consumició, tindrà un cost de 3 euros i es podrà comprar directament al casal cívic abans d’accedir a l’esdeveniment. La recaptació està destinada a la compra dels materials necessaris, ja que aquesta és una activitat sense ànim de lucre.

MAS:  Intervenció assistida amb animals, inauguració de l'Aula de Benestar Animal


La discoteca és oberta a qualsevol jove de la ciutat que hi vulgui participar, però està pensada especialment per a persones amb algun tipus de diversitat funcional, tant física com cognitiva. En cas que no siguin autònomes, hauran d’accedir-hi acompanyades del monitor o monitora del seu centre i/o residència.


Aquesta iniciativa, proposada per les entitats que formen part del Consell Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional, es durà a terme el tercer dissabte de cada mes, fins al proper mes de juliol.


Antenes Joves


L’activitat comptarà amb la col·laboració dels nois i noies que formen part d’Antenes Joves. Un projecte municipal que pretén formar al jovent pratenc per tal de reconèixer el malestar emocional i la solitud no desitjada entre els seus companyes i companyes, i el que els forma per ser un agent positiu d’acompanyament dins del seu entorn.

MAS:  L'Avinguda dels Alps finalitza la seva transformació en un eix verd i cívic


L’assistència a la discoteca inclusiva és lliure i no cal inscripció prèvia. Si voleu més informació podeu trucar al telèfon 93 379 00 50, marcant l’extensió 5600. També podeu escriure un correu a diversitatfuncional@elprat.cat  


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | ‘El cazador asesino’: Un cazador hiere gravemente a un ciclista en Forallac por confundirlo con un jabalí
Artículo siguienteUniversidad Alfonso X el Sabio se une a gigantes empresariales y tecnológicos para inaugurar la Facultad de Business & Tech, la primera de su tipo en España
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí