Inicio Actualidad Els grups de pràctica “Fet a Mà” i l’espai de joc en...

Els grups de pràctica “Fet a Mà” i l’espai de joc en família “Fem Tribu” van sortir al carrer per celebrar les Festes del Barri

Esteu aquí

Dues propostes organitzades conjuntament amb les aficionades a les manualitats del Ribera i amb l’EMB La Blaveta

dimecres, 8 maig, 2024 – 12:30


Amb motiu de les Festes del Barri Sant Jordi-Ribera Baixa, que organitza l’Associació de Veïns i Veïnes, amb el suport del Centre Cívic, els grups i entitats Fet a Mà del Ribera van sortir al carrer el passat dissabte 20 d’abril, per compartir els seus coneixements i practicar juntes amb totes les aficionades i aficionats que s’hi van apropar.  Després de l’èxit de la primera Trobada Fet a mà durant les Festes del Barri del 2023, les participants dels espais de trobada Fet a Mà, amb l’acompanyament de l’equip del centre cívic, ha treballat per repetir l’experiència. 

MAS:  L'Herri Arte Eskola d'Errenteria participa al Pratifolk


Enguany es va convidar de nou als grups de pràctica de la ciutat, que van compartir una fantàstica tarda on es va poder gaudir de treballs en ganxet, de patchwork, puntes de coixí i bijuteria. Així doncs, a més de les participants del Ribera, s’hi van aplegar aficionades provinents del Centre Cívic Jardins de la Pau, del Centre Cívic Palmira Domènech, de l’AVV Nucli Antic,  i del Centre de Promoció Social Francesc Palau: en total al voltant de quaranta aficionades a les manualitats. 


Les entitats i els grups Fet a Mà del Centre cívic; els grups de ganxet, el grup de patchwork i el grup de costura a màquina, a més del grup “A Tota Màquina” d’Acció Social, van preparar una estructura amb tela, decorada amb elements de ganxet, on tothom que va voler, va poder escriure  algun missatge inspirador durant la jornada. Aquesta creació plena de bons desitjos i d’amor per la pràctica cultural que es comparteix en aquestes trobades, quedarà exposada al Ribera i es podrà visitar ben aviat.

MAS:  El reconegut fotoperiodista David Airob capta la vida quotidiana de la ciutat al llibre ‘Hores de Prat’


Si voleu continuar trobant-vos amb altres veïnes per practicar la vostra tècnica artesanal, podeu afegir-vos als grups de pràctica que estan actius al Ribera, els quals podeu consultar aquí


- Te recomendamos -
Artículo anteriorArabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad
Artículo siguienteObert el termini de preinscripcions per a les escoles bressol públiques
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí