Inicio Actualidad Setmana d’audicions d’instruments a L’Escola d’Arts en Viu

Setmana d’audicions d’instruments a L’Escola d’Arts en Viu

Esteu aquí

Del 29 de gener al 2 de febrer més de 500 alumnes han tocat a les audicions de Torre Balcells i de La Capsa

divendres, 2 febrer, 2024 – 13:30


Tot l’alumnat de L’Escola que estudia algun instrument té l’oportunitat de tocar en públic diverses vegades al llarg del curs. Ara, coindint amb la meitat del curs, s’ha organitzat una setmana d’audicions d’instruments en la qual han participat més de 500 alumnes.


Les audicions s’han realitzat a l’edifici de Torre Balcells i a l’edifici de La Capsa. Les audicions s’organitzen en sessions breus de 30/40 minuts de música. En total s’han organitzat 24 sessions a Torre Balcells i 5 a La Capsa, amb un total de 400 i 100 alumnes participants respectivament.

MAS:  Novembre de Diàlegs: la Biblioteca Antonio Martín ofereix recursos per aprofundir en el Cicle de pensament contemporani


A torre balcells hi han actuat els alumnes dels instruments de vent (flauta, clarinet, saxo, tromepta, trombó, bombardí i tuba), corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix), guitarra, cant, teclat i piano. En canvi a La Capsa hi han actuat els alumnes de guitarra elèctrica, baix elèctric i bateria.


Les audicions són espais d’aprenentatge, perquè l’actuació en públic és un dels aspectes més emotius del fet musical. L’alumnat actua majoritàriament en petits grups formats pels seus companys i les seves companyes de classe, de fet han actuat un total de 180 grups, tot i que hi ha alumnes, preferentment del programa avançat, que també actuen en solitari. A L’Escola d’Arts en Viu l’aprenentatge d’un instrument es pot iniciar a partir dels 7 anys, tot i que també hi ha la possibilitat d’iniciar-se a qualsevol edat de la vida.

MAS:  L'oficina del Síndic de Greuges visitarà el Prat el 13 de febrer


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Biblioteca Antonio Martín acull una exposició itinerant sobre l’autor Manuel de Pedrolo
Artículo siguienteLa nova temporada del programa de ràdio Girem el món s’inicia tractant la Pau i la No-violència a les escoles
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí