Inicio Actualidad Cornellà Escènica aixeca el teló

Cornellà Escènica aixeca el teló

Heu vist la nova temporada teatral de Cornellà per al 2023?

L’Ajuntament de Cornellà ha programat una àmplia oferta teatral per al públic familiar i adult que engloba els diferents espais escènics de la ciutat: L’Auditori, la Sala Ramon Romagosa, l’auditori de Sant Ildefons i, ara també, la Sala Padró. Teniu diferents opcions molt a prop vostre i per a tots els gustos: música, dansa, teatre, circ, espectacles familiars…

Com ja sabeu el programa Cornellà Escènica agrupa les agendes de L’Auditori de Cornellà i la programació municipal Cornellà Escena i Cornellà En Família. Les entrades ja están disponibles, i si compreu ara tindreu importants descomptes i abonaments per gaudir dels millors espectacles al millor preu reduït.

MAS:  Arxivada la causa contra totes les persones investigades a Cornellà per la relació amb el cas del Consell Esportiu de L’Hospitalet

La programació municipal Cornellà Escena arrenca el 5 de febrer amb un obra per al públic familiar ‘El fil vermell’ a l’auditori Sant Ildefons i un espectacle de ball i cante amb la frescura i la força de l’art flamenco de la mà de ‘Chicuelo’, l’11 de febrer a la Sala Ramon Romagosa.

Doneu un cop d’ull a tota la programació:

Web de la venda d’entrades – Cornellà Escena i Cornellà en Família 

 


Drama, comèdia, monòlegs, músicals, concerts… i molt més a L’Auditori de Cornellà

La temporada 2023 a L’Auditori ja està en marxa i alguns dels espectacles, com ‘La Trena’, ja tenen les entrades exhaurides! Així que ja podeu córrer sino us voleu quedar-ne sense.

MAS:  Lluís Mijoler: "És al Prat on el nostre país dirimeix i decidirà com aborda el repte de l’emergència climàtica"

Dissabte, 4 de febrer teniu el musical ‘Recordando Grease’. L’endemà, el dia 5,
La Trena‘, dirigida per Clara Segura. Continuarem el dia 12 amb ‘El sonido oculto’ amb Toni Acosta i Omar Ayuso i el dia 25 amb ‘Chungo‘, el monòleg de l’actor Luis Zahera. 

Març serà el mes de la dansa de Vanesa Gálvez en ‘El dormitorio‘, de l’obra de teatre ‘Carrer de Txernòbil‘ amb Evelyn Arévalo, de l’òpera ‘Madama Butterfly‘ i de la comèdia ‘Quan temps em queda?’, per morir-se de riure.

Abril començarà amb rock-pop i ‘Perfecto desorden’. Continuarà amb el teatre que ens aportarà ‘Emergència‘ de la Cia. Triangle Teatre, i la cantata per a cor d’infants ‘La veu de la Terra’. Celebrarem Sant Jordi amb el tradicional concert on també participarà l’OSSC sota la direcció de Salvador Brotons.

MAS:  Ja és aquí el Carnaval de l'Avarícia!

Ja en el mes de maig podrem ballar i cantar al ritme d’ABBA, amb el tribut al Rei Lleó De Simba a Kiara i amb el flamenc de Kiki Morente en el marc del Festival d’Art Flamenc de Catalunya a Cornellà.

Al web de L’Auditori de Cornellà trobareu tota la programació de la nova temporada d’Hivern-Primavera 2023 amb nous abonaments i descomptes d’entre un 10% i un 25%, segons el nombre d’espectacles adquirits.

Web de venda d’entrades – L’Auditori de Cornellà


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCita amb l’esport i la solidaritat per començar l’any
Artículo siguienteTot a punt per rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar i viure una Cavalcada màgica
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí