Inicio Actualidad Formació i acompanyament a les persones cuidadores de familiars amb dependència

Formació i acompanyament a les persones cuidadores de familiars amb dependència

La Fundació per a l’Atenció a Persones Dependents organitza regularment sessions i tallers adreçats a persones cuidadores, és a dir persones que s’han de fer càrrec de familiars amb depèndència. Emmarcats en el programa Cornellà Cuida, es realitzen gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà, la Fundació i altres entitats socials i d’atenció sanitària. Són gratuïts i es porten a terme en diferents equipaments de la ciutat.

Aquest divendres, 19 de gener, hi ha programat un taller pràctic sobre respiració i relaxació. Tindrà lloc al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones, al barri Centre (C. Mossèn Jacint Verdaguer 16), a les 10.00 hores. La següent cita serà el dimarts 30 de gener, en aquest cas a la biblioteca Central a partir de les 17.00 hores, i estarà dedicada a tractar la disfàgia i realitzar una bona higiene buco-dental de les persones amb dependència.

MAS:  Actualització d'impostos i taxes el 2022

Les persones cuidadores sovint necessiten que altres els escoltin, els donin suport i els entenguin en els seus neguits quotidians. El programa Cornellà Cuida intenta tenir-ne cursa organitzant conferències formatives i tallers relacionats amb aquesta temàtica, així com coordinant grups de suport i d’ajuda mútua, on les persones cuidadores es troben amb altres persones amb les que compartir la seva experiència personal i reben el suport de professionals. 

Us podeu inscriure a les sessions contactant amb la Fundació al telèfon 93 375 00 10 o al correu info@dependents.cat. Així mateix, recordeu que bona part dels continguts també són accessibles a l’espai Aula Cuidadora, a un programa setmanal de Ràdio Cornellà i a un canal de YouTube.

Més informació:

programa CORNELLÀ CUIDA

MAS:  L'Auditori de Cornellà acull l'acte dels II Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana

- Te recomendamos -
Artículo anteriorMás empleo gracias a la formación en FP Dual
Artículo siguienteClubes de LaLiga Top en ingresos europeos y protagonistas en la Champions League
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí