Inicio Actualidad Clou el projecte que ha renovat les persianes del barri de Sant...

Clou el projecte que ha renovat les persianes del barri de Sant Cosme

Esteu aquí

El projecte es va iniciar al maig de l’any 2023, amb la pintada de 8 persianes. A l’última sessió s’han renovat 4 més

dilluns, 22 abril, 2024 – 14:15


El passat dimarts, 16 d’abril, es va realitzar la darrera sessió del “Tu què hi pintes, a Sant Cosme”. Un projecte comunitari de l’Ajuntament, en col·laboració amb l’entitat La Claqueta Social i el Invernadero films, que a través de la pintura amb grafiti ha renovat les persianes del barri de Sant Cosme.


Aquesta acció, ha aconseguit millorar la imatge del barri, transformant un total de 16 persianes malmeses de comerços que havien tancat la seva activitat. El projecte pretenia fer protagonistes i implicar en la pintada de les persianes a joves del barri, amb una especial participació de l’Institut Escola El Prat.  

MAS:  Commemoracions del Dia Mundial del Teatre i del Dia Internacional de la Poesia


L’objectiu no sols és pintar, sinó motivar i acompanyar socieducativament a aquestes joves amb motivació pel grafiti i l’art urbà. Per això el col·lectiu de joves ha dut a terme unes vuit sessions prèvies a les pintades de les persianes per tal de generar vincles amb la comunitat i també per ser acompanyat per diferents artistes i educadores.


L’acció ha estat tot un èxit i la ciutadania ja pot apropar-se al barri per gaudir dels nous colors que tenyeixen el barri.


Aquesta acció conjuntament amb altres d’art urbà com són pintar murals comunitaris o el festival de dansa urbana “Flux & Flow”, s’emmarquen dins del projecte Barris Creatius al Districte IV, gràcies al Programa Integral de Millora de Rendes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

MAS:  Arriba la 25a edició del recull de poemes i relats breus de Sant Jordi de la gent gran


- Te recomendamos -
Artículo anteriorALERTA EN Baix Llobregat ante la plaga de cucarachas resistentes a insecticidas que ya podrían estar en tu casa
Artículo siguienteAbril d’intercanvis musicals a L’Escola d’Arts en Viu
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí