Inicio Actualidad Lliurats els premis de la Mostra de Punts de Llibre 2024

Lliurats els premis de la Mostra de Punts de Llibre 2024

L’Ajuntament de Cornellà ha organitzat, un any més, la Mostra de Punts de Llibre en relació amb la celebració de Sant Jordi. El certamen, que enguany ha arribat a la seva vint-i-sisena edició, està adreçat als escolars de Cornellà, de 3 als 18 anys, a través del qual han de presentar un punt de llibre sota el tema ‘100 anys del naixement del surrealisme’. Es valora el llenguatge plàstic, l’originalitat, la composició i l’ús del color.

Enguany, han participat 485 estudiants, un 10% més que en comparació amb la passada convocatòria. Des d’I3 i fins a cicles formatius o batxillerat, els alumnes cornellanencs han preparat uns treballs on han deixat volar la seva imaginació i que un jurat format per experts en disseny i en manualitats ha valorat. Especialment, destaca la participació dels estudiants d’ESO, que representen el 26% del total de participants.

MAS:  ÚLTIMA HORA | Tragedia en Badalona: hallan tres cadáveres tras el derrumbe del edificio

El lliurament dels premis es va celebrar la tarda del dijous 25 d’abril, a l’Auditori de Sant Ildefons. El llistat de guanyadors i de guanyadores de cada categoria ha estat la següent:

  • Andrea Calvo Antonio (d’I4 A de l’escola Martinet)
  • Pol Iván Villa (de 3r A de primària de l’escola Ignasi Iglesias)
  • Emma Tejada Galisteo (de 6è B de primària de l’escola Martinet)
  • Candela Rojo Gómez (de 1r C d’ESO de l’institut Joan Miró)
  • Carla Rodríguez Moreno (de 4t E d’ESO de l’institut Francesc Macià)
  • Abril Rojo Martínez (de 1r B de Batxillerat de l’institut Joan Miró)

Consulta els punts de llibre guanyadors

En aquesta trobada, s’han donat a conèixer els punts guanyadors i els finalistes de les sis categories (Infantil, Primària I, Primària II, Secundària I, Secundària II i Postobligatòria), i se’ls ha lliurat els premis i/o diplomes corresponents: un lot de contes o llibres per l’alumne guanyador i lot de contes o llibres per a la classe.

MAS:  Imatges per cloure la temporada esportiva 2021-2022

A més, fins al 5 de maig, es pot visitar la Mostra de Punts de Llibre 2024 a la Biblioteca Sant Ildefons.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMijoler: “Esperem un marc jurídic que ens protegeixi davant dels grans i ens doni avantatge respecte als que sempre tenen el vent a favor del poder de l’energia”
Artículo siguienteLa Española cambia su jingle histórico en busca de nuevas generaciones
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí