Inicio Actualidad BioDiverCiutat: El Prat participa en la competició internacional per a la biodiversitat...

BioDiverCiutat: El Prat participa en la competició internacional per a la biodiversitat urbana a través de BioPrat

Esteu aquí

El Prat s’uneix al City Nature Challenge, una competició global que celebra la diversitat biològica a les ciutats i destaca la importància de documentar-la.

dimarts, 23 abril, 2024 – 08:00


Del 26 al 29 d’abril de 2024, les persones que vulguin participar a la iniciativa BioDiverCiutat tenen l’oportunitat de participar en una activitat mundial que té com a objectiu buscar i registrar el màxim nombre d’espècies de flora i fauna en aquests quatre dies consecutius.


Qualsevol persona amb passió per la natura pot sumar-se al repte, no cal ser un especialista. A través del projecte BioPrat, integrat a la plataforma MINKA, les observacions de la biodiversitat local poden ser carregades i contribuir a posicionar la nostra ciutat en el rànquing mundial de ciutats amb més observacions registrades. En aquests moments, el projecte pratenc ja compta amb més de 14.500 observacions.

MAS:  L'Ajuntament de Cornellà i la Torre de la Miranda s'Il·luminen de verd en el Dia Mundial contra el Càncer


Les observacions aportades durant l’esdeveniment de BioDiverCiutat es guarden en format obert a l’aplicació MINKA, fomentant la col·laboració i el coneixement compartit sobre la biodiversitat de cada ciutat. Cal saber, però que cal evitar fotografies d’animals domèstics, de granja i plantes de jardineria, ja que són espècies molt conegudes.


Participar és molt fàcil! Aquí podreu descarregar l’aplicació i aquí podreu consultar les seves instruccions d’ús.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Sociedad Española de Neurociencia y Ikea aplican la neurociencia al diseño de interiores
Artículo siguienteComencen les enquestes per al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible al Prat de Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí