Inicio Actualidad Sessions de suport a cuidadors no professionals de persones amb dependència

Sessions de suport a cuidadors no professionals de persones amb dependència

La Fundació per a l’Atenció a Persones dependents organitza cada curs una programació de tallers i conferències adreçada principalment a persones cuidadores, no professionals, de familiars amb dependència.. Aquestes sessions tracten diferents temes d’interès que poden anar des de la mateixa atenció, a tràmits administratius, o la salut del mateix cuidador: psicologia, nutrició, fisioteràpia, cures, recursos socials, etc.

Les sessions d’aquests Grups de Suport són gratuïtes i es porten a terme en diferents equipaments de la ciutat. Aquest dimarts, 7 de novembre, hi ha programada una sessió sobre el funcionament de les llistes d’espera a les residències. Tindrà lloc a la biblioteca Teresa Pàmies, a Almeda (Pg. dels Ferrocarrils Catalans num. 187), a les 17.00 hores.

Us hi podeu inscriure contactant amb la Fundació al telèfon 93 375 00 10 o al correu info@dependents.cat. Així mateix, recordeu que bona part dels continguts d’aquestes sessions també són accessibles a l’espai Aula Cuidadora, a un programa setmanal de Ràdio Cornellà i a un canal de YouTube.

Més informació: programa Cornellà Cuida

READ  Les escoles comencen les visites a l’exposició sobre alimentació sostenible a Fundesplai

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLaLiga celebra la llegada del presidente electo de la República del Ecuador
Artículo siguienteInscripcions per formar part dels col·laboradors i col·laboradores del Campament Oriental i la Nit de Reis 2024
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí