Inicio Actualidad Inscripcions per formar part dels col·laboradors i col·laboradores del Campament Oriental i...

Inscripcions per formar part dels col·laboradors i col·laboradores del Campament Oriental i la Nit de Reis 2024

Tot just comença novembre, però ja es posen en marxa els preparatius per a celebrar la Nit de Reis 2024 a Cornellà de Llobregat: el Mag Maginet, des del seu laboratori a la Torre de la Miranda, ja està estudiant els astres per traçar el millor itinerari perquè Melcior, Gaspar i Baltasar arribin a la ciutat. El Campament Oriental d’aquest any tornarà al seu espai habitual, a l’accés nord de Can Mercader, de l’1 al 4 de gener de 2024, on el Mag rebrà els més petits per explicar-los les seves investigacions i de quina manera caldrà indicar el lloc d’arribada als Reis a Cornellà.

Els i les joves de la ciutat també col·laboren amb el Maginet durant aquests dies amb molta cura i afecte com a patges perquè els infants s’impregnin al màxim de l’esperit de Nadal. És un moment viscut amb il·lusió, misteri i moltes ganes pels infants de Cornellà, però també per tota la ciutadania.

MAS:  Cornellà se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Dislèxia

Aquesta setmana s’obre el termini per inscriure’s com a col·laborador/a del Campament. Les inscripcions es podran fer entre el dilluns 6 de novembre a les 16.15 h. i el divendres 10 de novembre a les 15.00 hores.

Els únics requisits d’aquesta campanya de voluntariat jove són haver nascut entre 1998 i 2009, ambdós inclorsos. Els passos a seguir per a realitzar la inscripció són:

  1. Omplir aquest formulari i enviar-lo.
  2. Descarregar aquestes bases i seguir les seves indicacions. Haureu d’enviar la documentació que detalla per correu a puntvolisol@gmail.com


- Te recomendamos -
Artículo anteriorSessions de suport a cuidadors no professionals de persones amb dependència
Artículo siguienteFallece un taxista tras discutir con motorista en Barcelona
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí