Inicio Actualidad Els ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025 es podran tramitar...

Els ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025 es podran tramitar del 15 al 29 de maig

Esteu aquí

La sol·licitud només es pot fer telemàticament a través de l’aplicatiu informàtic del Consell Comarcal

dimarts, 7 maig, 2024 – 08:30


La setmana vinent s’obre el termini de sol·licituds d’ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025. Concretament, les famílies podran realitzar el tràmit entre el 15 i el 29 de maig.


El Consell Comarcal gestiona l’atorgament d’ajuts individuals de menjador escolar per raons socioeconòmiques, d’acord amb la disponibilitat pressupostària i la puntuació derivada de la valoració de les condicions socials, econòmiques, geogràfiques i familiars dels sol·licitants. 

MAS:  Subvencions pel col·locar ascensors a habitatges de persones grans i amb discapacitat


Des del Departament d’Educació i del Servei d’Acció Social Municipals, s’estableix coordinació amb les comissions socials dels centres educatius, per prestar ajut i informació a les famílies que tinguin dificultat en el moment de fer la sol·licitud.


Com es fa la sol·licitud telemàtica


La sol·licitud només es pot fer de manera telemàtica, a través de l’aplicatiu informàtic habilitat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat. Si necessiteu acompanyament durant el tràmit, podeu adreçar-vos al Departament d’Educació, al telèfon 93 379 00 50 ext. 5381 o a l’Oficina Integral d’Atenció Social ext. 5796.


Els centres educatius facilitaran el model de sol·licitud en paper exclusivament a les famílies que no disposin de cap mitjà electrònic.  Aquesta sol·licitud s’haurà de retornar al seu centre educatiu dins del termini establert.

MAS:  L'ACA qualifica d'excel·lent l'aigua de la platja del Prat


Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl atractivo de Laliga para la inversión extranjera en España se intensifica
Artículo siguiente“L’amabilitat a tota màquina”, una iniciativa que pretén millorar la convivència de la ciutat a través de la costura i la reflexió veïnal
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí