Inicio Actualidad Comença la diagnosi sobre economia circular impulsada pel projecte Ecoindústria als polígons...

Comença la diagnosi sobre economia circular impulsada pel projecte Ecoindústria als polígons industrials del Delta del Llobregat

Esteu aquí

Es durà a terme entre setembre i novembre i facilitarà la transició cap a un model de negoci industrial més sostenible a nivell econòmic, ambiental i social

divendres, 15 setembre, 2023 – 10:15


Els ajuntaments del Delta del Llobregat, que inclouen el Prat, Castelldefels, Gavà, Sant Boi i Viladecans, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, impulsen el projecte Ecoindústria per dur a terme una exhaustiva diagnosi sobre l’economia circular als polígons industrials de la regió. Aquesta acció, que comença al setembre i s’estendrà fins a mitjans de novembre, té com a objectiu principal impulsar i facilitar la transició cap a un model de negoci industrial més sostenible a nivell econòmic, ambiental i social.

READ  Ja està disponible la targeta "Jo cuido" per a persones cuidadores no professionals


 


Tal com es va anunciar al mes de juliol, l’empresa Societat Empresa serà l’encarregada de realitzar aquesta diagnosi. Amb experiència prèvia en estudis relacionats amb l’economia circular en altres regions, com ara el Garraf, el seu coneixement i experiència jugaran un paper fonamental en la realització d’una anàlisi precisa i en l’aportació de solucions adaptades a les necessitats específiques del Delta del Llobregat.


 


Per a consultes i més informació sobre aquest projecte i el seu desenvolupament, les empreses es poden posar en contacte amb l’Àrea de Desenvolupament Econòmic del Prat de Llobregat i contactar amb David Mesa a 93 478 68 78 o mesan@elprat.cat.

READ  Afrontar l'ansietat, un èxit de participació


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa ciutat ofereix una àmplia oferta de places de formació professional
Artículo siguienteApunta’t a fer esport al PELL i al Complex de Can Mercader i millora la teva salut
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí