Inicio Actualidad Apunta’t a fer esport al PELL i al Complex de Can Mercader...

Apunta’t a fer esport al PELL i al Complex de Can Mercader i millora la teva salut

Si busques un lloc on practicar esport, amb gran varietat de disciplines i en equipaments de primera qualitat, tens un ampli ventall a les instal·lacions de Parc Esportiu Llobregat (PELL) i al Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader.

Formalitzar la matrícula dona opció a poder realitzar les activitats a qualsevol dels dos centres i triar-les en funció de les vostres necessitats, així com gaudir de les seves piscines.

Es tracta de dos equipaments de referència amb sales de fitness, una interessant graella amb 230 activitats dirigides de forma presencial i 166 de forma online, cardio, activitats aquàtiques, solàrium, zona de descans, spa, etc.

Una infinitat de propostes que conformen la millor oferta d’activitats de fitness i aquàtica sota la supervisió d’un equip tècnic al servei dels abonats i abonades en benefici de la salut.

READ  Comencen els tallers d’orientació i apropament al mercat de treball per a joves estudiants del Prat de Llobregat

Així mateix, els centres han preparat un calendari d’ofertes a la matrícula amb diferents descomptes que podeu consultar en la web www.parcesportiullobregat.com

Prova les activitats aquàtiques dirigides de forma gratuïta entre el 18 de setembre i el 8 d’octubre

Així mateix,  a les dues instal·lacions conviden a la ciutadania a  provar les activitats aquàtiques dirigides del 18 de setembre al 7 d’octubre. Si t’agraden podreu fer la matrícula gratuïta si us inscriviu entre aquestes dates.  

Aprofiteu l’oferta, per anar de franc a una d’aquestes sessions i podreu matricular-vos i gaudir dels nostres dos equipaments esportius.

  • AIGUAGIM: de dilluns a divendres a les 9.30 h i a les 10.30 h
  • AIGUAFIT: de dilluns a divendres a les 19h i dissabtes a les 11h
READ  Nova programació per a 2022 de les visites al riu Llobregat per conèixer el seu ecosistema

Per accedir a la promoció només us heu de dirigir a la recepció del PELL.

Consulta AQUÍ més informació


- Te recomendamos -
Artículo anteriorComença la diagnosi sobre economia circular impulsada pel projecte Ecoindústria als polígons industrials del Delta del Llobregat
Artículo siguienteTorna el Cornellà Creació amb una conferència amb Ignacio Ramonet, expert en geopolítica i estratègia mundial
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí