Inicio Actualidad La ciutat ofereix una àmplia oferta de places de formació professional

La ciutat ofereix una àmplia oferta de places de formació professional

Esteu aquí

Entre els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, els Programes de Formació i Inserció i els Itineraris Formatius Específics, l’oferta puja a 1.844 places

divendres, 15 setembre, 2023 – 09:00


El Prat de Llobregat ofereix una àmplia oferta de places de formació professional de cara al curs 2023-2024. Si tenim en compte els Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i Grau Superior (CFGS), els Programes de Formació i Inserció (PFI) i els Itineraris Formatius Específics (IFE), la xifra ascendeix a 1.844, de manera que el Prat se situa al capdavant de les ciutats amb més i millor oferta de tota la comarca. La formació professional capacita per a l’exercici qualificat de diverses professions i proporciona la formació necessària per adquirir les competències professionals i els coneixements propis de cada sector. Els estudis d’FP són, sens dubte, una de les millors vies d’accés al mercat laboral.

MAS:  Et resumim el mes de novembre amb Cornellà en Titulars


 








Formació Professional


1.692


Programes de Formació i Inserció (PFI)


132


Itineraris Formatius Específics (IFE)


20


TOTAL


1.844


 


Una oferta diversa


La ciutat disposa d’una oferta pública, variada i de gran qualitat d’ensenyaments professionalitzadors. La formació professional és una aposta decidida per la continuïtat formativa de l’alumnat que finalitza l’etapa obligatòria i una oportunitat per a les persones que decideixen reprendre la seva formació. Al Prat, es vehicula a través de dos centres, l’Institut Les Salines i l’Institut Illa dels Banyols. Ambdós presenten enguany noves propostes formatives que suposen un augment de l’oferta. L’Institut Les Salines incorpora una línia més del Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional i un nou Programa de Formació i Inserció, el d’Auxiliar de Suport a les Persones en Activitats Socioesportives.  


Per la seva banda, l’Institut Illa dels Banyols posa en marxa un curs d’especialització d’aeronaus pilotades de forma remota DRON. Es tracta d’una oferta formativa nova, molt específica, per aprofundir coneixements després d’haver cursat algun cicle formatiu de grau superior relacionat amb la matèria.


36 especialitats pertanyents a 12 famílies


Durant el curs 2023-24, s’impartiran al Prat 36 especialitats de formació professional inicial pertanyents a 12 famílies professionals diferents:


  • 1 especialitat d’Itinerari Formatiu Específic (IFE)

  • 7 especialitats de Programes de Formació i Inserció (PFI)

  • 15 especialitats de Cicles Formatius de Grau Mitjà 

  • 13 especialitats de Cicles Formatius de Grau Superior


Podeu consultar l’oferta completa en aquest enllaç.

MAS:  Fundesplai inaugura una exposició per una alimentació sostenible

- Te recomendamos -
Artículo anteriorPresidente de CoxAbengoa, Enrique Riquelme, apoya ‘alianzas multilaterales entre Europa y América Latina para reglas claras e inversiones consolidadas’
Artículo siguienteComença la diagnosi sobre economia circular impulsada pel projecte Ecoindústria als polígons industrials del Delta del Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí