Inicio Actualidad Participació del 67,04% a les eleccions generals del 23J, a Cornellà

Participació del 67,04% a les eleccions generals del 23J, a Cornellà

Un total de 67,04% de cornellanencs i cornellanenques van votar diumenge passat 23 de juliol en les eleccions generals per escollir els representants al Congrés dels Diputats i del Senat per als propers quatre anys. La participació ha baixat uns cinc punts en relació a les darreres eleccions generals, que va ser de 72,61%. A Cornellà estaven cridats a les urnes uns 62.947 veïns i veïnes.

Segons els resultats, la força més votada a Cornellà ha estat el PSC, amb el 45,96% dels vots. El segueixen Sumar-En Comú Podem, amb el 17,86%; PP, amb el 14,2% dels vots; VOX amb el 8%; ERC amb el 7,56%; i JUNTS amb el 2,64%, la resta de partits van obtenir resultats per sota dels 500 vots.

MAS:  ALERTA EN Baix Llobregat ante la plaga de cucarachas resistentes a insecticidas que ya podrían estar en tu casa

A la pàgina de l’Ajuntament de Cornellà podreu trobar els resultats i la participació de les eleccions del 23-J, així com una base de dades amb la informació de tots els comicis municipals, autonòmics, generals i europeus que ha viscut la ciutat del Llobregat. Cornellà està dividida en sis districtes censals.


  RESULTATS ELECCIONS 23J

  Web del Ministeri de l’Interior

PÁGINA WEB MUNICIPAL SOBRE LES ELECCIONS DEL 23 DE JULIOL


- Te recomendamos -
Artículo anteriorRecomanacions davant onades de calor i altes temperatures
Artículo siguienteLos diez imprescindibles para un festival en Baix Llobregat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí