Inicio Actualidad Formació ocupacional per facilitar la inserció laboral

Formació ocupacional per facilitar la inserció laboral

El Departament d’Ocupació de l’Ajuntament de Cornellà ofereix, per quart any consecutiu, formació ocupacional en àmbits diversificats (administratiu, tecnològic, idiomes, atenció al públic, serveis, indústria).

L’objectiu és facilitar l’accés a l’ocupació de les persones en situació d’atur o que cerquen una millora de feina, especialment a les que tenen més dificultats per reincorporar-se al mercat de treball.

Mitjançant la formació, es milloren els seus coneixements i adaptació, així com la possibilitat de reciclar-se en els futurs llocs de feina. Les inscripcions s’aniran obrint de forma esglaonada en funció de la temporada establerta d’inici i finalització de les accions formatives programades. Es poden fer a través d’aquest web municipal o presencialment.

MAS:  Llega a Barcelona el dinosaurio más grande conocido hasta la fecha
Departament de treball de l’Ajuntament de Cornellà
a l’edifici de Can Mercader
De dilluns a divendres, de 8 a 15 h
93 474 33 99
ocupacio@aj-cornella.cat
 

- Te recomendamos -
Artículo anteriorTornen les Festes de la Carxofa Prat
Artículo siguienteMás de 300 demandantes de empleo podrán conseguir una titulación avalada y subvencionada por el Ministerio de Educación
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí