Inicio Actualidad Activitats d’estiu per a joves i patis oberts

Activitats d’estiu per a joves i patis oberts

Fins el 21 de juliol els i les joves de la ciutat poden aprofitar el temps lliure i gaudir de les propostes que per a ells s’ofereixen a la ciutat.

Enguany, el programa es consolida amb un ampli ventall d’activitats gratuïtes que fomenten la interrelació, amb la col·laboració del Club Infantil i Juvenil Club Sanfeliu-Sant Ildefons. Des del 26 de juny i fins al 20 de juliol, hi haurà activitats les tardes de dilluns a dijous, de 18.30 a 20.30 hores, a diferents barris de la ciutat. Totes aquestes activitats es completen amb la programació de les Nits Insòmnia.

Hi ha tota mena de propostes per triar. Des de programació d’informàtica, jocs de taula i tardes de cinema a l’Oficina Jove; grafitti i reparació de bicicletes al Club Infantil Juvenil Sanfeliu Sant Ildefons; fins a les modalitats més esportives com Tennis Taula a l’escola Abat Oliba i Torneig de Mata-Bolets a la pl. Pallars i als parcs Canal de la Infanta, Ribera i Can Mercader. Altres sobre rodes com skooter i skate (park Cornellà), parkour al barri Sant Ildefons, o bé, per moure’t en entorns virtuals a les sessions de videojocs de l’Espai Jove Riera-Centre. L’últim dia com a cloenda de l’edició d’estiu s’ha organitzat un campionat d’scooter i skate,  el 20 de juliol, al Park Cornellà, durant el qual se sortejaran regals a totes les persones participants (de 12 a 21 anys).

MAS:  Taules rodones al voltant de la defensa militar de la República

Consulta AQUÍ tota la programació

Escalfa que surts!, l’oci dels més joves

Paral·lelament al programa municipal d’oci nocturn Nits Insòmnia i amb la mateixa filosofia, va sorgir el 2022 una nova proposta dirigida a adolescents de 12 a 15 anys: Escalfa que surts! Els Espais Joves de la ciutat (Riera-Centre i Sant Ildefons), conjuntament amb la Tarda Jove del Departament d’Esports, ofereixen diverses activitats com ara tornejos esportius, tallers de cuina o gimcanes de temàtiques diverses. Pròximament: divendres 7 de juliol, Game Party, quiz i torneig de videojocs; divendres 21 de juliol, Freshifruit, batuts refrescants per a l’estiu.

D’altra banda continúa la 16 edició de les Nits Insòmnia amb una programació variada per a les nits dels caps de setmana. Des del 30 de juny i fins al 22 de juliol divendres i dissabtes de 22 a 02 hores es faran diverses activitats totes elles gratuïtes i amb inscripció prèvia.

MAS:  Facebook, Instagram y Threads caídos en Baix Llobregat

Torna el programa Estiu al Pati

el 26 de juny fins al 8 de setembre, tornen a obrir els patis escolars de sis escoles de la ciutat amb l’objectiu és oferir opcions lúdiques i esportives a nens, nenes i joves durant les vacances escolars. El programa municipal “Estiu al Pati” compta amb professionals de l’activitat física i de l’esport que dinamitzen les activitats i coordinen el bon funcionament de les instal·lacions, al mateix temps que fomenten els valors educatius a través del joc i l’exercici físic.
L’horari és de dilluns a divendres, de 17 a 20.30 hores, excepte del 7 al 20 d’agost (tots dos inclosos) que romandran tancats. Com a novetat, també es dinamitzarà el Camp de futbol de Sant Ildefons, des del 26 de juny al 4 d’agost.
La mesura, en col·laboració amb Guàrdia Urbana i el departament de Polítiques d’Integració i Mediació, s’inclou en la campanya “Cornellà pel Civisme”, per a fer compatible que els i les menors facin esport i que la ciutadania gaudeixi amb tranquil·litat de places i espais comuns.Les escoles que participen en el programa són:
Escola Sant Ildefons (entrada per Av. de Sant Ildefons, 24)
Escola Montserrat (entrada per Av. de la Línia Elèctrica, 2-4)
Escola Abat Oliba (entrada per carrer del Sorral del Riu, 3)
Escola Dolors Almeda (entrada per carrer de Baltasar Oriol, 66)
Escola Els Pins (entrada per carrer de Miquel de Roncalí)
Escola Suris (entrada per carrer de Federica Montseny)

MAS:  La tornada de la tradicional paella de la gent gran aplega a més d’un miler de persones

- Te recomendamos -
Artículo anteriorCuándo me llegan las papeletas de voto por correo en Baix Llobregat
Artículo siguienteEl més destacat de juny en xifres
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí