Inicio Actualidad El 12 de maig, cita amb les urnes per a 63.082 cornellanencs...

El 12 de maig, cita amb les urnes per a 63.082 cornellanencs i cornellanenques

Un total de 63.082 electors i electores de Cornellà estan cridats a les urnes per participar en les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el diumenge 12 de maig. Durant la jornada electoral, a Cornellà de Llobregat hi haurà oberts 17 col·legis electorals distribuïts per tots els barris de la ciutat, de 9 a 20 hores.

Seguiment de la jornada electoral

Des de la web especial d’eleccions podreu consultar els avenços de participació a partir de les 14.00 hores i de les 18.00 hores, així com els resultats provisionals al nostre municipi a partir de les 20.00 hores. L’Ajuntament de Cornellà també ofereix a la mateixa pàgina una completa base de dades amb informació de tots els comicis municipals, autonòmics, generals i europeus celebrats a Cornellà des de 1979.

MAS:  “L’amabilitat a tota màquina”, una iniciativa que pretén millorar la convivència de la ciutat a través de la costura i la reflexió veïnal

 


On heu de votar?

Cornellà està dividida en sis districtes censals i hi ha 17 col·legis electorals. Les electores i electors podeu consultar a la targeta censal que s’ha enviat al vostre domicili la mesa i el col·legi electoral on heu de votar. Respecte d’altres convocatòries, només cal assenyalar que a Fontsanta-Fatjó el punt de votació passa a ser el Citilab, que substitueix l’Escola Suris. També podeu consultar-ho fàcilment en aquesta pàgina de la web municipal, introduint el DNI i la data de naixement.

Qui pot votar?

Amb caràcter general, poden votar totes les persones de nacionalitat espanyola, majors d’edat el dia de la votació i empadronades a Catalunya. Els ciutadans que compleixen 18 anys el dia de les eleccions, poden votar. Per poder votar, és obligatori estar inscrit al cens electoral. El cens electoral que s’utilitza en aquestes eleccions és el tancat en data 1 de gener de 2024.

MAS:  UN RESUM DEL DARRER MES D'OCTUBRE, A CORNELLÀ EN TITULARS

https://eleccionsparlament.gencat.cat/

https://eleccions.cornella.cat 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNoves propostes del programa jove Nits Insòmnia
Artículo siguienteEl Prat es suma al Dia del Comerç Just amb diferents accions
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí