Inicio Actualidad La tornada de la tradicional paella de la gent gran aplega a...

La tornada de la tradicional paella de la gent gran aplega a més d’un miler de persones

dimecres, 21 setembre, 2022 – 13:00


El passat 20 de setembre, el Parc Nou va acollir la tornada de la paella de la gent gran. Després de dos anys d’aturada degut a la pandèmia de la Covid-19, aquesta edició del retrobament va aplegar a unes 1.100 persones que van poder gaudir del que tradicionalment és el tret de sortida no oficial de la Festa Major del Prat.


La jornada va començar a les 12 h amb l’obertura de l’espai, per tal de que totes les persones assistents poguessin acomodar-se a les seves respectives taules i cadires. Poc després, cap a les 14 h, es va començar amb el repartiment dels plats de paella, que van fer les delícies de la gent gran.

READ  Gegants, tronades, artesania i estils musicals diferents durant el diumenge de Festa Major!


Aproximadament a les 16 h, l’alcalde Lluís Mijoler va dedicar unes paraules a les persones assistents, posant èmfasi en que aquesta era una edició molt esperada per tota la gent gran després de dos anys d’aturada.


Tot just després del parlament institucional, va començar el tradicional ball amb orquestra per continuar amb l’ambient festiu de la paella.


En aquest enllaç, podeu veure totes les fotos del que va ser la jornada.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa fira de Festa Major tornarà a ser inclusiva pels infants amb hipersensibilitat sensorial
Artículo siguienteAl Ribera ‘Fem Tribu’ amb un nou espai familiar de joc
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí