Inicio Actualidad El projecte BioPrat s’integra a la plataforma MINKA

El projecte BioPrat s’integra a la plataforma MINKA

Esteu aquí

L’aplicació per registrar, organitzar i compartir observacions d’animals i plantes s’actualitza amb l’objectiu de ser més accessible i promoure la ciència ciutadana a la ciutat.

divendres, 2 juny, 2023 – 14:00


Amb més de 10.000 aportacions ciutadanes, l’aplicació BioPrat ja forma part de MINKA, un sistema de recollida de dades que serveix per registrar, organitzar i compartir observacions de flora i fauna. L’objectiu d’aquesta inclusió és adaptar la plataforma de l’aplicació al tots els suports possibles: mòbil, tauletes, ordinadors, etc.  


Si voleu col·laborar, el seu funcionament és més fàcil que mai! Us heu d’instal·lar l’aplicació, crear-vos un perfil d’usuari i buscar la pàgina del projecte pratenc, BioPrat. A partir d’aquí, es poden consultar totes les observacions introduïdes del municipi i altres vinculades al projecte específic de BioPrat

READ  Lliures en les relacions afectives i sexuals


Al mateix temps, en aquest punt, podem introduir una nova observació, sempre que s’hagi produït al nostre municipi i sigui una espècie silvestre. Ens hem d’assegurar que tenim activada la geolocalització del mòbil o tauleta i fer la fotografia, o bé pujar-ne una de la nostra galeria. Després, caldrà afegir el nom de l’espècie. Si no el coneixem, deixem l’espai en blanc perquè la comunitat que fa servir l’aplicació MINKA ens doni u cop de mà per identificar-la i posteriorment ens arribarà una notificació quan el tingui. Recordeu que també podem fer servir el buscador per esbrinar quina és.


En aquests moments, comptem amb més de 10.000 aportacions i us animem a continuar construint, entre totes i tots, aquest projecte de ciència ciutadana.

READ  Ana Maiques parla de neurociència al Cornellà Creació


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova proposta de cursos i tallers per als mesos d’estiu
Artículo siguientePlayas para perros en España. Listado completo para que sepas a dónde puedes llevar a tu mejor amigo
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí