Inicio Actualidad Recta final del Primavera de llibres i lletres al Cèntric

Recta final del Primavera de llibres i lletres al Cèntric

Esteu aquí

L’escriptora i periodista Gemma Ruiz presentarà el seu llibre “Les nostres mares”, en el que serà la cloenda del cicle

divendres, 26 abril, 2024 – 11:30


El cicle Primavera de llibres i lletres que organitzen el Cèntric Espai Cultural i la Biblioteca Antonio Martín enceta la recta final. Així, el proper dilluns 29 d’abril tindrà lloc el darrer dels actes d’aquesta edició, que comptarà amb la visita de l’escriptora i periodista Gemma Ruiz. L’autora presentarà el seu darrer llibre, Les nostres mares, obra que va ser premiada amb el 62è premi Sant Jordi de novel·la. La trobada estarà moderada per Nemesia Córdoba, dinamitzadora del club de lectura “En Femení: la veu i la paraula”. Precisament, aquest i altres clubs que coordina la Biblioteca han treballat la lectura d’aquesta novel·la darrerament, a més de ser un dels llibres amb més demanda en préstec de la Biblioteca.

MAS:  Esta es la programación navideña para estas fiestas de Navidad en Baix Llobregat


D’ençà que va començar al mes de febrer, el cicle Primavera de llibres i lletres  ha ofert un ampli ventall de propostes literàries adreçades a diferents públics. Les presentacions de les novetats d’autors i autores locals han tingut un paper primordial en el cicle, que també ha ofert altres activitats, com lectures dramatitzades o propostes infantils.


Podeu ampliar la informació de les propostes que resten del cicle al web elprat.cat/primaverallibresilletres.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAgenda futbolera para el puente de mayo en Madrid
Artículo siguienteLa platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí