Inicio Actualidad Noves línies L20 i L21, amb més freqüències i connexions

Noves línies L20 i L21, amb més freqüències i connexions

Des del 6 d’abril, les noves línies d’autobús metropolità L20 i L21 substitueixen les línies L10 i L11 amb una millora de l’oferta i noves connexions. Les dues línies tenen parades a l’avinguda de Sant Ildefons i l’avinguda de la República Argentina de Cornellà. 

  • L20: manté el mateix recorregut que la línia L10 entre el Prat de Llobregat i l’Hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí. Es millora l’oferta de servei els dies feiners, que passen d’una freqüència de 20 minuts a una freqüència de 15 minuts, i els dissabtes es passa de 30 minuts a 20 minuts.
  • L21: es prolonga fins a Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat (Consell Comarcal). A l’Hospitalet de Llobregat es crea un nou corredor amb la línia L21 entre Bellvitge i l’estació de rodalies de l’Hospitalet per l’avinguda Fabregada. A partir d’ara, la línia circularà també els dissabtes, festius i feiners d’agost.
MAS:  La cultura de la pau protagonitza el Dia Mundial de l'Educació

   Més informació i horaris


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos
Artículo siguienteMijoler: “Esperem un marc jurídic que ens protegeixi davant dels grans i ens doni avantatge respecte als que sempre tenen el vent a favor del poder de l’energia”
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí