Inicio Actualidad Nova proposta de cursos i tallers per als mesos d’estiu

Nova proposta de cursos i tallers per als mesos d’estiu

Esteu aquí

Les inscripcions començaran el dimarts 6 de juny

divendres, 2 juny, 2023 – 12:30


Amb l’arribada de l’estiu, els centres culturals ofereixen una nova proposta d’oferta formativa per als mesos de juny i juliol. Vols aprendre com fer les millors fotografies de les teves vacances? Com personalitzar les teves samarretes? Començar a ballar salsa, dancehall o twerk? Cuinar receptes de cuina refrescants i saludables per combatre la calor? Tot això i molt més és el que han preparat els centres culturals per aquest estiu!


Tallers i activitats formatives fresques, divertides i de diferents temàtiques per descobrir noves aficions o continuar aprenent. Trobareu tallers de diferents sessions o píndoles d’un sol dia de diferents, adreçades a diferents públics.

READ  Els horts municipals recuperen els espais de trobada i convivència amb una calçotada comunitària


Inscripcions


Les inscripcions es podran fer a partir del dimarts 6 de juny, a les 16.30 h de manera telemàtica al web online.elprat.cat o de manera presencial als centres culturals:  Centre Cívic Jardins de la Pau, Centre Cívic Palmira Domènech, Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, L’Escola d’Arts en Viu, La Capsa, Cèntric Espai Cultural i Teatre Kaddish.


Trobaràs tota la informació al web d’estiu i dels diferents equipaments.


Dona una ullada i gaudeix de l’oferta formativa d’estiu!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorInscripcions obertes a la XIV Universitat d’Estiu de les Dones
Artículo siguienteEl projecte BioPrat s’integra a la plataforma MINKA
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí