Inicio Actualidad Abril d’intercanvis musicals a L’Escola d’Arts en Viu

Abril d’intercanvis musicals a L’Escola d’Arts en Viu

Esteu aquí

L’alumnat ha participat en diferents activitats amb escoles d’altres poblacions com Tarragona, Santa Perpètua o Castellbisbal.

dimecres, 24 abril, 2024 – 10:00


Els intercanvis són una oportunitat de pràctica artística i aprenentatge que les escoles de música i arts utilitzen habitualment per a aprofundir en la motivació i el gaudi del seu alumnat. Per necessitats organitzatives i adequació al procés d’aprenentatge de l’alumnat és habitual que es concentrin a la primavera de cada curs escolar.


En el cas de L’Escola d’Arts en Viu aquest mes d’abril ha estat especialment ric en trobades i intercanvis per al seu alumnat. El primer cap de setmana d’abril l’alumnat de les orquestres de corda de joves i d’adults van realitzar una estada d’assaigs i concert a l’Espluga de Francolí amb l’escola de música de Tarragona. El dissabte 13 d’abril els alumnes dels ensembles de guitarra van participar en una trobada a Santa Perpètua de Mogoda en la qual hi havia guitarristes de més de 10 escoles diferents.

MAS:  El Carnaval de l’Avarícia torna a omplir de festa, música i disfresses el Prat


El passat dissabte 20 d’abril van coincidir tres activitats diferents: per una banda al Prat, a l’edifici de Torre Balcells, es va realitzar una trobada d’alumnat de piano amb l’escola de St. Feliu de Guíxols, per altra banda alumnes de clarinet van participar en la trobada el Claribaix a St. Feliu del Llobregat, mentre que alumnes de baix elèctric participaven en una trobada a Castellbisbal.


A més de tots aquests intercanvis del mes d’abril, L’Escola d’Arts en Viu va participar en un intercanvi de violes a St. Boi de Llobregat el passat 9 de març, i té previst participar en una trobada de bandes juvenils a Donosti el cap de setmana del 10 al 12 de maig amb la Blue Band, i finalment organitzar una trobada de combos a La Capsa amb l’escola de St. Andreu de la Barca el dissabte 11 de maig, amb un concert que serà obert a la ciutadania.

MAS:  Nou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental


- Te recomendamos -
Artículo anteriorClou el projecte que ha renovat les persianes del barri de Sant Cosme
Artículo siguienteAlerta sanitaria en Baix Llobregat por la venta de almendras cancerígenas de Estados Unidos
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí