Inicio Actualidad En marxa una nova edició de la Primavera de llibres i lletres

En marxa una nova edició de la Primavera de llibres i lletres

Esteu aquí

El cicle inclou propostes literàries per a tots els públics i en diversos formats

dimecres, 15 març, 2023 – 12:00


Amb la primavera arriba una nova edició del cicle Primavera de llibres i lletres, impulsat pel Cèntric Espai Cultural i la Biblioteca Antonio Martín. Amb l’objectiu de fomentar i gaudir de la lectura i l’escriptura, el cicle ofereix al llarg dels mesos de març, abril i maig propostes literàries per a tots els públics i en diversos formats.


Autors i autores locals


La creació local té un paper essencial en el cicle. D’aquesta manera, durant aquestes mesos es duran a terme diferents presentacions de les novetats editorials d’autors i autores vinculats a la nostra ciutat. Enguany són moltes les obres que es presenten, que s’apropen a gèneres com la novel·la històrica, la biografia, els relats socials o la poesia, entre d’altres. Diferents espais del Cèntric acolliran aquestes trobades, on els autors i autores compartiran amb el públic el procés de creació dels seus llibres.

READ  El Centre d’Empreses impulsa noves empreses i assessora emprenedors i empresaris


Propostes variades i per a tots els públics


El tret de sortida del cicle arribarà el proper 24 de març, de la mà de l’espectacle poètic musical Fil de memòria, a càrrec de l’actor Pere Arquillué i el músic Toni Ubach. Es tracta d’una proposta al voltant de l’obra poètica de Gabriel Ferrater, un retrat personal i literari de qui està considerat com un dels principals renovadors de la poesia catalana de postguerra.


En el cicle també tindran cabuda altres propostes d’allò més variades, des d’activitats familiars, amb sessions especials de L’hora del conte i L’hora dels nadons, a activitats pràctiques per descobrir noves possibilitats d’apropar-se a la lectura. En aquesta línia, la Mixa, coneguda booktuber especialment pels joves, impartirà un taller per aprendre a crear un podcast literari. Actualment els podcasts són una eina cada vegada més habitual d’apropar-se a la lectura, compartir recomanacions o conèixer l’actualitat literària.

READ  Lluís Mijoler, escollit de nou vicepresident institucional de l’AMB


Trobareu aquestes i moltes altres propostes de lectura al web del cicle: elprat.cat/primaverallibresilletres.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCelebrem la 15a edició de l’Escarxofa & Jazz
Artículo siguienteInscripcions obertes per a la 8a Festa del Riu
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí