Inicio Actualidad Inscripcions obertes per a la 8a Festa del Riu

Inscripcions obertes per a la 8a Festa del Riu

Un any més, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, Cornellà celebra la 8a Festa del Riu, una proposta festiva i educativa oberta a tota la ciutadania per promoure els valors ambientals del riu Llobregat, el principal espai natural de Cornellà.

El 26 de març, durant el matí, al costat mateix del riu i des de l’accés per la passarel·la situada al final del carrer Verge de Montserrat,  tot aquest espai s’omplirà d’una vintena d’activitats: tallers familiars, una plantada d’arbres i d’arbustos, una pedalada popular fins a la platja del Prat, i itineraris naturalistes. Les activitats es desenvoluparan entre les 10 i les 13.30 h.

Totes aquestes activitats són gratuïtes -excepte el *Train Running– però cal inscripció prèvia, que ja podeu fer mitjançant el telèfon 93 475 87 18 (dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores) o enviant un correu a medi_ambient@aj-cornella.cat. Hi haurà un punt d’informació a l’inici de passarel·la obert de les les 9.00 hores del mateix diumenge 27 de març, per con caldrà passar abans de començar l’activitat. Es lliurarà un entrepà i una beguda a tots els participants.

MAS:  Comença el 13è Concurs de teatre amateur Ciutat de Cornellà

Per als més esportistes, també repeteix el *Train Running, una cursa de trail running plantejada com un cros familiar d’obstacles (edat mínima de 8 anys),  que en aquest cas té inscripcions a part al Club Delfos, J’Arribu Sports i www.masmec.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEn marxa una nova edició de la Primavera de llibres i lletres
Artículo siguienteEcologistes, pagesia, infraestructures i administracions dialoguen sobre el futur del Delta del Llobregat en una jornada organitzada per la Generalitat al Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí